Anne-canan Kızlar Japon Çin pazarı bilen var mı Bursa’da olup da. Yada Bursa’da pazarda replika gözlük satılan yer bilen var mı nerede
FredericChopin Anne-canan Allah aşkına bu kaçıncı gözlük postunuz ya!? Hayır hep okudum geçtim ama artık şaşırıyorum, ne bu azim? İnsanlar size öneri de vermişti bir önceki postta. Onları neden dikkate almadınız ki!? Ayrıca bu sahte gözlükler her yerde. Gidin ve birini alın işte. Hepimiz her alacağımız şeyi burada sormuyoruz ki. 🙄
Laydaren Anne-canan şurada harcayacağın vakti online Alışveriş sitelerini gezip altındaki yorumları okuyarak değerlendirseydin gözlüğünün kargosu yola çıkmıştı bile.
Atahaninannesipnr Anne-canan sen dalgamı geciosun buradaki insanlarla sana cvp verilio onlara cevap bile vermeden yeni aciosun bide postlarima cvp yokta kaynana olsa cvp gelir yazmışsın gözlük lan bu birmilyoncuda bile var sorduğun sanki dünya markası nadide bir parça ariosun
Gly_87 FredericChopin acil ama sabahtan beri bir milyon tane post acti ama hala o aciliyet bitmedi🤣🤣🤣
Anne-canan Atahaninannesipnr Bi yorumlata bakın isterseniz herkes dalga amaçlı yazmış kimse bilmiyor hep bilmiyorum yazmışlar herhalde yazılan yerleri bende akıl ettim baktım bulamadım ki burada açıyorum post ve acil diyorum fark ettiyseniz
-_-hUysUzvetatlikadin Anne-canan milyoncuların hepsinde her şehirde var Bursa’da pazarda satılan yer var mı demişsin yahu her pazarda muhakkak olur zaten millet demiş var diye Allah Allah cidden şaşırdım ısrarla bence sen başka birşey sormaya çalışıyorsun ama soruyu soramıyorsun yoksa nerede satıldığını söylemişler ayrıca bir gözlük hemde çakma gözlük neden acil olur ki gerçekten dalga geçmek için değil merakımdan soruyorum bu gözlük neden acil
Anne-canan -_-hUysUzvetatlikadin canım gözlüğüm yok acil almam kazım originali yurtdışından alcaz eşim dedi bahram için geldik buraya buradan aldın aldın dedi ben de buraları hiç bilmiyorum öyle şeyler berede satılır diye anladın mı
-_-hUysUzvetatlikadin Anne-canan e söylesene öyle acil diyeceğine Allah seni 😅 kızlar zamanım yok yer bilmiyorum pek. Ama rayban modeli artık her mağazada var illa üçüncü değil a101 bim de bile gördüm ben tipi aynı rayban dı
oglumubeklerken Anne-canan iyi de 100 tane post açana kadar kızlar ben 1 2 günlüğüne bursadayım gözlük ihtiyacım var burada uygun fiyatlı nereden bulabilirim diye doğru düzgün sorsan şimdiye gözlük sahibi olmuştun
Laydaren Anne-canan Yurdışında mı yaşıyorsunuz yoksa yurtdışından gözlük mü alacaksınız ? Şu soruyu en başında sorsanız cevabı gerçekten alırdınız
manikeneko666 Anne-canan ben sana ciddi ciddi gratisten al yazdım, çakma gözlük işte 110 TL gibi birse bir milyoncuda bile zaten o civar 70 80 belkide 100 , cevap bile vermedin yorumuma, hatta şuan gratiste 75 TL Gratis kart ile
Laydaren Anne-canan işte aciliyet için yanlış yerdesiniz onu diyorum size. Türkiye ve hatta dünyanın kaç yerinde insan var burada. Size zaten site ismi verseler yine kargoyla gelecek. Ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki. Online sitede bulamadığınızı kim size nasıl bulsun. Orijinal ürün arıyorum internette güvenemiyorum deseniz çok kişi yardımcı olabilir. Ama aradığınız bir pazar ürünü. Çıkıp bi yaşadığınız şehrin çarşı pazarını dolaşsanız 30 dükkanda karşınıza çıkacak olan bir şey. Çıkın çarşıya alın gözlüğü elinize eğip büküp takıp deneyin. Buradan ne gibi bir bilgi arıyorsunuz ?