Deletedmom115 Berfe Basını sert vurmadıysa inşallah bir şey olmaz. Içın rahat etmiyorsa götür tabii. Takip et hareketlerinde bi anormallik görürsen gidersin.
giz Berfe gecmis olsun. Bildigim kadariyla siz hemsireydiniz. Durumunu gozlemleyin bi tuhaflik farkederseniz hemen gidin bence
Babe Berfe Koltugun boyu 50 cm den kisaysa endiselenmeyin.Takip edin kusma uyku hali gozlerde kayma varsa hemen goturun
Berfe giz evet hemşireyim ama ilk çocuğum olduğu için acemilik ister istemez var ve bir anda düşürünce nasıl takip edeceğimi bile unuttum konu insanın kendi canı olunca aptallaşıyor SAnırım bir an teşekkür ederim 😊
Berfe Ecelila doktoru görüntülü aradım şimdi gözü şişti onu gösterdim kusması falan olursa getir takip et dedi
giz Deletedmom280 yok kiz ben herkesi bilmem iste secili bi kac kisi mantikli yorum yapanlari inceliyorum bazen ordan kaliyo aklimda 🤣
giz Deletedmom280 bak kavga edenleri karsit goruslerimi laf soyleyenleri hic hatirlamam 😊 en kisa zamanda buna calisayim ben 🤣🤣 deniz kizin postunu rezil etmeyek 🤦🤣