Deletedmom_48 İyi günler hanımlar uygun fiyatlı kaliteli bir baston bebek arabası arayışındayım önerebilceğiniz memnun kaldığınız markalar varmı acaba?4bini gecmemesi tercihim🙏
Deletedmom_48 Deletedmom_48 elimde travel sistem var onu satıp baston model alacağım oğlum 10aylık şuan ve sonrası için kullanabileceği markaları önerirsenz sevinirim:) katlandığında tek parca olan bir model arıyorum
Adosados Deletedmom_48 xiaomi mitu çok rahat ettim travel sistem araba vardı bizde ondan sonra büyük rahatlık oldu
Deletedmom_48 Eeebru resimde chicco zaten :)biraz uygun fiyatlı arıyorum birden fazla modeli var sizinki hangşsi ve nekdardı?
Dlshnn3 Pierre cardin vovo kullanıyoruz çok memnunum chicconun aynısı zaten katlanması tek elle katlanır açılır tam pozisyon yatar
Dimitrina_kovaceva Deletedmom_48 ooo dört bin bütçe ayırdıysan kesin baby plus ya da moje al. Çok güzel. Benim ikinci arabam diye böyle ucuza aldım gitti valla
Deletedmom_48 sinoli inceledim 15kg a kdar diyor oğlum 11kilo zaten uzun ömürlü olmaz bu marka bizim için tesekkürler yinede:)