Bizimhikayemiz Kizlar oğlummu 3 saate bi doyuruyordum 2 gündür 3 saat bekletip icirdigimde sütü icmiyor aceba artik 4 saate bir mi icecek 2 ay 10 günlük şuanda nasl yapicam
Anneyim-a Bizimhikayemiz kaç cc içiyor sadece mama mı anne sütümü ikisinide mi veriyorsunuz benim kızımda aynı ayda bazen 50 cc bazen 30 cc bazen 60 içiyor 3 saate sadece mama yiyor ama üzerine bir türlü çıkamıyoruz ya
Bizimhikayemiz 01012023 ay çok tuhaf ilk defa boyle yapiyor ama günde içmesi gereken miktarı alamaz ki ozaman nasl olucak
Mortokakar Benimde 48 günlük saat başı emziriyordum bi kaç gpne kadar bi kaç gğndğr iştahı yok sanki 3 saat oluyor zorla emziriyorum almıyor ne yapacağımı şaşırdım
Bizimhikayemiz Mortokakar niye boyle oldu bende anlamadım icmiyor yani icmeyen çocuğa da biberonu tut etmediği sürece bisey girmezki mideye
01012023 Bizimhikayemiz bebekler her zaman keyifli olmaz her zaman emmek istemez yani kurala göre gitmez bi gün çok fazla emer bi gün çok az bi gün çok uyur bi gün hiç uyumaz biz onlara ayak uyduruyoruz aslında
Kajuhan Bizimhikayemiz takıp edin eğer süre uzar ve diğer gunlerede yansırsa baska sıkıntıları olabilir idrar yolu enfeksıyonu falan bız öyle sorun yasamıstık
Bizimhikayemiz 01012023 evet gerçekten öyle günü gününü tutmuyor dun çok güzel içti mesela bugün az içiyor anlamadim bugun cok uyudu dun hic uyumadı peki bu az içtiği zaman sorun olurmu elimden bisey gelmiyor çünkü
Yagmur988 Bizimhikayemiz Beslenme reddi çok üzücü bı durum sabahtan beri 400 CC mamayı Zor içirdim şimdi elimde 90 CC mama icirmeye çalışıyorum uyusada versem
01012023 Bizimhikayemiz hayır hiçbir şey olmaz o zaten içeceği kadar içiyor bizdee her gün aynı yemeği yemiyoruz bi etki etmiyor oda aynı hesap bebek yemek istediği kadar yer uyumak istediği kadar uyur bunlar keyfi böyle 😂 benim bebeğimin hiç emmediği günler oldu bazen çok emdiği günler oldu kendi bu şekilde şartlayıp strese sokma sütün etkilenir
Bizimhikayemiz Anneyim-a sadece mama 100 ile 120 arası ama aşı olduğu için acikmiyor iştahsiz uzun sure ac kalmak istiyor
Yagmur988 BYS27 Gün içinde zorla içiyorum ben bı şekilde emziğini emerken veriyorum çekiyor iki üç defa öyle öyle yarım saatte içiyoruz