EfBiCo Kızlar bebeğimin dili bi kaç gündür böyle nedenini bilen varmı neden oluyor. Ne yapmam lazım. Doktoruna sordum cevap vermedi bayram dolayısıyla…
Ozge_5555 EfBiCo kan ilacı içiyor mu içerse ondan olabilir kan ilacını içtikten sonra silmeniz gerekiyor suyla
Topisko EfBiCo çok geçmiş olsun. Sanki pamukçuk üzerine demir ilacı içmiş gibi görünüyor. Bilemedim. Emmesinde bir sıkıntı varmı?
EfBiCo Topisko hayır yok. Yemekte yiyoyor. Emiyorda. Basen azalıyor. Doktoru kan ilacını kesti denemek için.
Ozge_5555 EfBiCo ilaç icirdikten sonra silin o leke dişi çıktığı zaman da dişlerde leke yapar cnm bn verdikten sonra 1cay kaşığı iciriyorum su
Sultanigde EfBiCo nedenini buldunuz mu doktor gördümü acaba bebeğim 7 aylık dili böyle oldu çok endişelendim yardımcı olursanız sevinirim🙏🏻
EfBiCo Sultanigde evet bir Çeşit mantar türü dedi doktor. Antibiyotikten olur genelde dedi. Mikostatin diye bi ilaç verdi 1 hafta sonra iyileşmeye başladı.
Sultanigde EfBiCo bebeğim pamukçuk olmuştu o zaman mitostanin kullanmıştık şimdi yine kullanabilirim o zaman çok teşekkür ederim