Kızlar merhaba ben yeni doğum yaptım 24 ekim gece 00:16 da doğum yapar yapmaz solunum için yenidoğan bölümüne götürdüler bebeğimi sonra dediler 1 gün kalıcak o arada bende yatış yaptım 24 ü gündüz kustuğunu öğürdüğünü biraz daha durması gerektiğini söylediler neyse 25 i öğlene doğru taburcu ettiler ama bebeğim hala yenidoğandaydı tabi öyle çok bi sütüm yok arada gidip emzirmeye çalıştım falan öyle geçti taburcu olduğumda bebeğimle beni aynı odaya aldılar o küvezde kaldı arada alıp emzirdim sonra sarılık kontrolü yapıldı ve biz göZetim altında tutucaz deyip aldılar beni de anne oteline götürdüler her 2 saatte bir gelip emzirdim tabi sütümde geldi şükür 2 gündür kendim emzirebiliyorum artık 2 göğsümü de süt zaten baya var çok şükür ama emzirdikten sonra tekrar sütümü sağıp enjektörlü vermem gerektiğini söylüyorlar ben 1 saat falan emziriyorum ama doyduğunu nasıl anlarım ve bir türlü çıkartmıyorlar sarılık düşmedi kaç günde düşüyor sürekli ışık alıyor oğlum yarın taburcu olmak istiyorum artık kendimi çok yetersiz görüyorum bugün akşam yine aynı odaya aldılar ama alana kadar bakabilir misin emzirebilir misin gelip yanıma emiyor mu emzirebiliyor musun ek olarak tekrar sütünden ver falan diyip sanki yetersiz mişim gibi bi his oluşuyor içimde ne yapmam gerekiyor bu durumda tecrübeli anneler yardım edin 🥺