Kizlar vallahi artik kafayi yemek uzereyim bebegim tam 7 aylik ve guzel olan gece uykularimiz resmen bitti bi anda noldu anlamiyorun anlamsiz seyler oluyor gece uykusuna gectikten 1 bucuk 2 saat uyuduktan snra resmen kipir kipir sanki uyanikmis gibi adeta yuruse uyur gezer dicem gozleri kapalii bi sekilde birden yariya kadar kalkiyo geri yatiyor birden yuzustu donuyo emekleme poziyonu geciyo mirildanmaya resmen uyanikken cikardigi sesleri cikarmaya basliyo ben duzeltiyorum 2 dk snra tekrar yariya kdr birden dikiliyo ben yatiriyorum tekrar donuyo hani uyumaya dvam etse ellemicem ama yok bunlari bi kac defa tekrarladiktan snra uyaniyo agliyo psklojm bozuldu ya resmen sabaha kdr ayagima aliyorum ayagmda salliyorum sallagim halde yinede kipir kipir ayagimdan dusuyo donucem ayaga kalkicam diye nedir bu ya gunduzde ara ara boyle titremeleri sanki usurmuscesine urpermeleri silkinmeleri oluyo doktora gittik idrar yolu enfeksiyonu cikti doktor enfeksiyonda ara ara titreme yapabilir cis yaparken yakabilir flan dedi bununla mi alakali gece uykulari anlamiyorum suan antibiyotik kullaniyoruz 3.gundeyiz ama hic bi degisme yok norolojiye randevu aldim beyinsel bisey mi diye internetten arastirmalarimda epilepsi diye coo karsima cikiyo iyice korkmaya basladim halbuki bebegim emekliyo siraliyo dede baba diyo 2 tane disi cikti gelisimi gayet iyi ama cok korkuyorum randevuya 2 gun kaldi ama artik uykusuzluktan kafayi yicem gundz uykularinda boyle bsy olmuyo ama gece uykulari tam bi felaket