Kararsizaney Kızlar oğlum 50 günlük bir bebek boynunun altı bu şekilde kızarık giydirdiğim kıyafetlerin yakaları boynuna değdiği zaman yakaları yeşil gibi oluyor her akşam yıkıyorumda başına gelen var mı yada neden olduğunu bilen var mı aranızda
aura_meselesi_bu_sekerim Kararsizaney tahriş olan cildi sulanmış oda kıyafetlerin yakalarına bulaşmış Offf çok kötü olmuş 😒 geçmiş olsun
Zlnmst Kararsizaney canım bi komşumuzun bebeği de böyleydi onun genelde ense ve bacakları bu şekil kabarıktı doktora gittiler alerji çıktı yanlış yönlendirmiş olmayayım belki sıcaktan da olabilir
okuyor Kararsizaney ya alerji ya da pişik olmuş çok kötü. Duştan sonra kurulayın ıslak bırakmayın. Terlemesin. Ben ağız bezlerinden koyuyordum bazen terlemesin diye. Krem yazdirin doktora çok acır 😔 geçmiş olsun.
Dedimolabilir Kararsizaney geçmiş olsun. Benim oglumunda bu sekildeydi niveanin pisik onarımı kremi aninda geciriyor once temizliyorum pamukla sonra suruyorum.
Kararsizaney Zlnmst yüzünde sivilce gibi şeyler çıktı bi gece çok terlemişti ondan sonra oldu ben zeytinyağı filan sürdüm yüzüne boynuna filan boğazının olduğu yerde vardı yapı sürdükten sonra kenarlarında çıkmaya başladı aslında sadece anne sütüyle besleniyor sonradan olunca alerji aklıma gelmedi
Kararsizaney okuyor her yıkamadan sonra iyice kuruluyorum gün içinde de temizliyorum yakıyordur belki rahatlasın diye zeytinyağı sürdüm daha çok arttı krem filan kullanmadım daha doktora gittiğimde gösterecem
Kararsizaney Dedimolabilir teşekkür ederim. Bugün hemen gidip alıyorum deniyeyim umarım bizdede faydalı olur
Zlnmst Kararsizaney komşumun bebeği de sadece anne sütü alıyodu annesi yumurta peynir fıstık falan yiyince daha çok artıyodu şüphelendi doktora gitti bi de bebek çok kaşıyomuş iyice yara yapmış geçirmesi çok zor olmuş bi de aklında bulunsun zeytinyağı asitli olduğu için tahriş edebilir krem falan kullansan daha iyi bence
Merhaba05 Kararsizaney 3 aylıkken bizde de oldı doktor tavsiyesiyle bepantol sensiderm aldım sürdüm hemen geçirdi. Başka markalarda da hassas cilt nemlendiricisi/onarıcısı gibi bişey bakabilirsiniz. Ama eğer hakiki zeytinyağı değilse zeytinyağı sürmeyin daha çok yayılır. Öncelikle doktora danışın tabi
Kararsizaney Merhaba05 bir hafta sonra kontrolümüz var o zaman doktora danışacam mutlaka zaten artınca sürmeyi bıraktım. İşte daha bebek ya cildine bir şey yapar düşüncesiyle krem filan hiç bir şey sürmedim ama hata yapıyorum anlaşılan
DMHD Kararsizaney Benim kızımda da oluyor ama şükür aşırı değil ben mavi hemetan pişik kremini boynuna da sürüyorum geçiyor
Kararsizaney Zlnmst ben yumurta peynir yediğim zamanlarda böyle birşey yoktu bir gece çok terledi ondan sonra oldu ben ondan sonra zeytinyağı sürdüm daha beter ettim
Zlnmst Kararsizaney o zaman bi doktora götür canım krem falan geçirir büyük ihtimal bide gün içinde bolca yıka suyla ama sonra mutlaka kurut yazık yavrum canı yanar