Dimitrina_kovaceva Gerçekten gerekli mi? Bir de o haznesine dolanlar toz mu gerçekten yoksa kıyafetlerin parçaları mı? Bazıları kıyafetler parçalanıyor yıpranıyor onun parçaları vs diyor. Bazıları da tozları topluyor diyor. Merak ediyorum evinizde tozlanma vs azalıyor mu kullanmaya başlayınca ? Matah bişey mi ? Şuan alacak durumum yok zaten kredi ödüyoruz ama kredi bitince alıcam gibi. Sormak istedim yani 🤷🏻♀️
bjkbb Dimitrina_kovaceva 6 aydır kullaniyorum henüz hic bir kiyafetimiz yıpranmadı. Ama gercekten toz hav ne varsa topluyor. Şuanlık memnunum ben
Bsk Dimitrina_kovaceva ben de yeni kullanmaya başladim çok çok memnunum. İçindekiler hem toz hem de kıyafetten de alıyor bence. Hassas kıyafetleri atmıyorum ama evdeki toz kesinlikle azaldı bunun için bile değer bence
Mira__ Dimitrina_kovaceva şimdi çamaşır çıkaracağım haznesini temizleyeceğim sana o biriken tozun resmini atayum belki daha net karar verirsin 😂😂 dün giydiğimi yıkayıp aynı gün içinde dolabıma tertemiz kaldırıyorum. Yumuşacık çıkıyor makineden hele çocuğum öyle bir kusuyordu ki günde 5 kıyafet değiştirmek zorunda kalırdım. Şehir dışına çıktık bir huyum vardır tertemiz bile getirmişsem her geleni banyoya dökerim aynı gün içinde yıkayıp , kurutup dolaba kaldırırım. Hatta bende öneriler sayesinde almıştım makinemi 5 belki ay olmuştur.
Dimitrina_kovaceva Mira__ bende de o huy var sanki valizde kirleniyor gibi geliyor ☺️ gerçekten atarsan cok memnun olurum 🥹
Defnem2222 Dimitrina_kovaceva kesinlikle öneriyorum . Toz değil kıyafet parçaları diyeni asla anlamıyorum. Bariz bir şekilde toz pislik. Öyle olsa giyecek kıyafet kalmaz 2 senedir kullanıyorum.çocuklu ev içinde gerekli bence.
Dimitrina_kovaceva Defnem2222 ay işte ben de onu anlamıyorum sonunda kıyafetin yok olması lazım o hesaba. Ama işte öyle diyen de var. Ben cok temizliği seven biriyim ama çamaşır her gğn yıkıyorum her gün o çamaşır astığım katladığım yıkadığım bölüm toz içinde her gğn süpürsem de tozlu artık perdelere kadar yapışıyor yıldım
Biniizalp 6 yıldır kullanıyorum alerji m var evde 3 kedim bir oğlum vat.. keşke daha önce alsaymışım dedim, kıyafetten cıkan toz kir, parçalamıyor. Onun sayesınde alerjim azaldı renklerde solma yapmıyor + kırışmıyoo
DMHD Dimitrina_kovaceva Ben 3 yıldır kullanıyorum çok çok memnunum bencede hem kıyafet tozu hemde bir tik alıyor kıyafetten ama 3 yıl önce giydiğimi giyiyorum hala hiç birşey olmadı. Soğuk havalarda hayat kurtarıcı birde ben aldığım günden beri yumuşatıcı kullanmıyorum hiç herşey yumaşacık özellikle havlular mis
Dimitrina_kovaceva DMHD ay ne güzel valla 🥹 zaten bi kıyafeti de 3 yıl giydiysen tamam işte daha ne ölene kadar aynı şeyi mi giycez öyle böyle eskiyor zaten kıyafetler
SCerenY Dimitrina_kovaceva bence topladığı şey kesinlikle toz. Bizim kıyafetlerimiz asla kurumuyordu ve rutubet kokuyordu şimdi mis gibi kokuyorlar. Ayrıca evde köpeğimiz var tüyleri çamaşırlardan asla çıkmıyordu şimdi kurutma makinesi bütün tozu kılı tüyü topluyor. Zaten çıkan kıyafet parçaları olsa zamanla yok olur kıyafetlerimiz hiç öyle bişey yaşamadık 😂😂
Dimitrina_kovaceva SCerenY hahaha öyle diyenler var ya o yüzden soruyorum ,beyaz yıkayınca beyaz toz siyah yıkayınca siyah toz oluyormuş ondan kıyafetmis vs diyenler var
Anne-canan Ben kendime aldım anneme de alacağım. Valla kurutmadan önce nasılmış inanamıyorum kendime. Şuan kvdeyiz çamaşır yıkıuorum asıyorum ay bir toz oluyor üstleri iğrenç. Aşırı memnunum
Morusevenanne Dimitrina_kovaceva ben de 7 aydır kullanıyorum. Coğu kişinin dediği gibi hem toz hem hav. Sadece kalın havlu çoraplarımız aşındı ama onlar da bebeğiminkiler 2 yıllık benimkiler nerden baksan 10 yıllık çoraplardı. Bu süreçte eskiyen bir de 6 yıllık gecelik üstüm oldu baska da eskiyen yırtılan kıyafetim olmadı ama gecelik de çok uzun yıllardır giyiyordum buna baglıyorum. Çok sevdiğim kıyafetleri ve kazakları atmıyorum bde montları özellikle nevresim havlu ve günlük kıyafetler için şart, hele çocuklu evler için aşırı şart bence
bjkbb tubabdullah ben electrolux kullaniyorum vala memnunum beko kullanan iki yakınım var onlarda bekodan memnun
Pinar_kb Dimitrina_kovaceva rizede yaşıyoruz yağmur memleketi çamaşır kuruyana kadar 2 3 gün geçiyordu. Valla büyük nimet Allah razı olsun bulandan. Yıpranma vs yaşadık inşallah olmaz.
Mira__ Dimitrina_kovaceva atıcam topum yok ya geç kurutma yapıyor algılamıyor nem sensörü var birde elmas kazan benimki
Defnem2222 Dimitrina_kovaceva sen öyle diyene bakma öyle diyen kullanmıyordur. İnan dışarının tozu pisliği o yıkanmış çamaşırı daha pis yapıyor. Bence mutlaka edin memnun kalıcağına eminim