Busraaa92 Arkadaşlar yalovada yaşıyorum 3 gün önce doğum yaptım 1 aylıkken bebeğini sünnet ettiren varmı Yalova’da varsa hangi doktoru önerirsiniz aktif hastanesinde doğum yaptım
keremsmomy Busraaa92 bursa da fatih adıguzele yaptırdık cok cok memnun kaldık ben de yalovadayım bu arada ☺️
EzgiG Busraaa92 benim doğum yaptığım Dr 40ını doldurunca yaptır sarılık olursa sünnetten mi yoksa normal sarılık mı diye çok test yaparlar demişti bende dinledim sarılık oldu sonra 3.ayımızda sünnet olduk iyi ki erken yaptırmışım diyorum 3.gününde tamamen iyileşti şuan 9 aylık oğlum 😊
Mertveannesi2211 Busraaa92 ne kadar erken o kadar iyi 7 günlükken kuzenim yaptırdı çocuk hiç anlamamış bile ben 44 günlük yaptırdım huysuzluk yaptı ilk iki gün doktorla da konuşun eğer yapıyorsa en iyisi en erkeni idrarlari yakmaz o kadar küçükken
keremsmomy Busraaa92 ben 2.5 aylıkken yaptırmıstım ıstedıgın her zaman yaptırabılırsınız ama 6 aydan once onerıyorlar ne kadar kuck o kadar ıyı oluyor ☺️
Busraaa92 EzgiG maşallah çok şükür sarılık çıkmadı 6 günlük olduk şükür çocuk doktoru sanki pipisinde darlık var dedi çok bekletmeyin dedi ondan merak ettim iyi bir doktor varmı diye gerçi daha çok küçük bunu anlamak için
EzgiG Busraaa92 şükür şükür olmasın zor bi süreç Allahım korusun 😇 valla sünnet ne kadar erken o kadar iyi inşallah iyi bi Dr denk gelip sorunsuz geçer süreciniz