Duygu688 Bebeğim çok fazla ıkınıyor bu yüzden göbek fıtığı oluşmaya başlamış göbek deliği içeri girmedi hala dışarıda 1 seneye kadar düzeliyormuş sanırım sizde olan var mı böyle kendiliğinden mi düzeldi yoksa siz bişeyler yaptınız mı??
Emmel Duygu688 benim oğlumun öyleydi sinirlenince falan aşırı buyurdu 6 aylıkken kendiliğinden gecti 1 yıl içinde geçme ihtimali baya yuksek
Elisamoms Duygu688 bizim Bebek’te de vardı 1 ay sürdü çok ağlıyordu çok fazla gazı vardı ve çok şükür birkaç gündür göbek deliği yerine girmiş bebeğimiz 3 aylık korkmayın kaç doktora götürdüysek düzelir dediler
Aminezynp Duygu688 benim kızımda da vardı hemde baya büyük çok agliyodu Dr goturduk kac tame geçer dedi am eve gelip üstüne demir oarayi sargı bezine koyup bantaladim göbek deliğini 1 hafta yada 10 gün kaldı üstünde hemen duzeldi
Ymn-mom-53 Bizim de baya çıktı dışarı para koyduk Bakalm 1 seneye girer dedi Dr olmazsa cerrahi tam 2 aylık
esr-svd Ymn-mom-53 merhaba benim bebekte de cıktı para koyalım dediler korktum. Nasıl koydunuz acaba anlatır mısınız