Kevserelagonultas Kızlar ne olur gören yazsın acil yardım, bebeğim 2 aylık mememi reddediyor 2 dakika emiyor sonra ağlıyor sonra ynr tutuyor yine ağlıyor lütfen yardım edin lütfen
Zlm Kevserelagonultas sakın zorlama benimkide o aylarda meme reddi yaptı sonra ben zorladım donduremedim. Müzik aç ses yap gezerek emzir
Pnryndkurt Kevserelagonultas emzirme pozisyonunu değiştirip deneyin birde uykulu ve uykuda teklif edin
bslg Kevserelagonultas merhabalar..benim bebeğim 4 ay 10 günlük ..2 .ayından beri sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum..başta emzirme danismaniyla çalıştık..tazyikli süt dedi..bebeğim 2 3 dakika emiyor snra memeden ayrılıyor hemen diğer göğüse geçiyordum sakinliyordu..son zamanlarda daha da zor memeye geldi çığlık atarak ağlıyordu..doktora gittik..mukuslu ve kanlı kaka geçmeyen hırıltı ve öksürük gbi sikayetlerimis de olunca doktor alerji ve alerjiye bağlı reflü olabilecegini söyledi.. cnku gece öksürükten uyuyamiyorudu .diyeceğim o ki ben de başlarda dönemsel oldgnundusunuyordum uzadıkca süreç altta yatan sebebe yoneldim .smdi diyet yapıyoruz ve reflü için şurup kullanıyorum… cnku doktor bir iki cektikten sonra midesinin bulandgni bu yüzden kendni geri çektiğini söyledi..umarım işe yarar ve sizlere de bı fikir olur..cnku red eğer uzuyorsa altta bı neden kesin oluyor
seymanurrr Ayakta geze geze emzir yada fön makinesi sesi aç aspiratörün sesini aç o şekilde emzirmeyi dene
Kevserelagonultas seymanurrr peki geçiyor mu ne kadar sürüyor bu süreç yani her gün böyle mi devam edecek, bu arada evet bebeğim çok gazlıymış. Bebeğiniz emzik tutuyor mu?
seymanurrr Kevserelagonultas ben gaz damlası kullanmaya başladım nurse harvey ondan sonra biraz düzene girdi. Elma yağı sürdüm ayaklarına karnına birde doktor tavsiyesi ve kontrolünde çay kaşığı ile rezene demleyip verdim bağırsakları yumuşatıyormuş tabi kendimde içtim sütümden geçsn diye çok şükür düzeldi ama biraz sancılı bir süreç tabi
Zlm Kevserelagonultas uykulu iken almasını dene yada müzik aç sakinlessin öyle dene sonra pişman olursun yatarak dene