zynp-1994 Bebeliana ya tabi beni yanlış anlamayın sonuçta ben sadece benim ki geceleri bu şekilde dediğiniz gibi yapıyor ben bu şekilde atlatıyorum fakat Tabiki de ağlama şekli kendine verdiği şekiller de önemli onları da ben şimdi sizin bebeğinizi bilmediğim için bebeğinizi anlamaya çalışın bir de ben artık hemen hemen alıştım ağlama şekillerine şeylerine en ufak bir şeyinde ne istediğini anlayabiliyorum
zynp-1994 Bebeliana amin inşallah seninde benim altıda uyumuştuk sekiz buçukta kalktı ve yine şimdi uyandı emziriyorum şu anda
zynp-1994 Bebeliana ne kadar içmek isterse geçen akşam çok fazla emiyordu eldivenlerini 90 cc mama üstüne meme de uyuya kaldı doktoruma sordum ama istediği sürece vereceksin dedi o karar verir ne zaman doyacağına dedi
Dlk55blt-rdvn zynp-1994 bizimki 6 aylık oldu malesef hala aynı uykusuz ayakta geziyorum bi de çalışıyorum dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor
zynp-1994 Dlk55blt-rdvn bende değişir belki diyorum ama çoğu kişi bu şekilde devam ediyor maalesef diyenlerde var ama ne yapalım bir şekilde büyüteceğiz artık
zynp-1994 Dlk55blt-rdvn çalışırken de haklısınız çok ama çok zor olmalı ben şu an bile gözlerim şiş şiş kafam sersem gibi uykusuzluktan
Dlk55blt-rdvn zynp-1994 belki sizinki bu kadar sürmez uykuyu etkiyen bi çok sebep var aslında ; gaz, uyuma şekli ( sallanarak) tuvaletinin gelmesi , acıkması maşallah bizde hepsi var 6 aylığız hala gazı devam ediyor
zynp-1994 Bebeliana evet bak iyi olmuş demek ki dediğim gibi benim ki de azıcık doymasın hemen yine başlıyor huzursuz olmaya bakınmaya
zynp-1994 Dlk55blt-rdvn belki bakalım çünkü biz de şükürler olsun huzursuzluk ağlama o kadar çok yok istediklerini verdikten sonra bakınmak istiyor laf atmak istiyor gece hep aralarda muhabbet ediyoruz 🥰