YagmurGuness Merhaba arkadaşlar, 34 haftalık doğum yaptım. Bursa’da yenidoğan takibi yapan, prematüre ile ilgilenen iyi doktor önerisi olan var mı? kontroller için gitmek istiyorum.
zey136 YagmurGuness nilüfer doruk hastanesi sabahattin karakaya öneririm bizim doktorumuz gayet sıcakkanlı ve aklınıza takılan her şeyi rahatlıkla sorabileceğiniz bi doktor
Paramedik16 YagmurGuness Bursa Acıbadem hastanesi Mehmet Soner Sarmaşık harika bir hekimdir ikizlerim 28 haftalık doğdu tam 2.5 ay kendi bebekleri gibi ilgilendi hala daha takibimiz onda alanında bir numaradır ☺️
Irmakmelegim YagmurGuness mesut özel kziim 33 haftalık doğdu şuan 21 aylık olucak 11 gün sonra hala takipli doktorumuz tek geçerim çok ilgili bilgili bir doktor dur gözünüz kapalı goturebilirsiniz
theanalikko Paramedik16 Soner beyle 2 sene çalıştım tanıdığım en iyi yenidoğancı 🥺 ismini görünce duygulandım 🫶🏼
Paramedik16 theanalikko kesinlikle çok şanslıyım oğluşlarımın doktoru o olduğu için onun sayesinde bu kadar iyiler 1250 gram doğan mucizeler şuan 4 kilo 🥹
Paramedik16 MorVosvos özel sağlık sigortamız var ücret ödemiyoruz biz ama sanırım 1000 tl civarı isterseniz bir arayıp bilgi alın
MorVosvos Paramedik16 sigortayı nasıl bir ücrete yaptırdınız acaba. Bende soner beye geçmeyi düşünüyorum. Aynı şekilde ikizlerim var.
Paramedik16 MorVosvos benim çalıştığım şirket yaptı canım hem benim için hemde çocuklarım için allianz sigorta ama bireysel olarak yapınca fiyat ne oluyor bilemiyorum açıkçası Soner bey mükemmel bir hekim ikiz üçüz tecrübesi çok fazla
Mommyofyigitatlas YagmurGuness he pardon siz çocuk doktoru arıyorsunuz Nilüfer doruk sabahattin karakaya
MorVosvos Paramedik16 yaa süper. Bende devlette ebeyim ama kuru maaştan başka bişey yok. Özel çalışmak bazen çok avantajlı cidden.
MorVosvos Paramedik16 evet soner beyi bir tanıdığımdan daha duydum. Kendi hastanemde güvendiğim doktorumuz vardı ama ne yazık ki oda istifa etti çoğu doktor gibi devletten. Devlette iyi doktor kalmadı gibi bişey.