betuloflu Nesli123 8 aylıkken emekleri 11 aylıkken başladı yürümeye düşe kalka şuan 1 yaşında yuruyir. Çocuktan çocuğa fark var kıyaslama canım dert te etme
Fulyag Nesli123 11,5 aylıkken yürüdü ama dönmesi emeklemesi geç oldu her çocuğun gelişimi ve isteğine göre farklılık gösteriyor zamanı gelince yürüyecektir 😊
Ysmnylcn Canım benim bebeğimde 15 aylık daha yürümüyor 🙄11 aylıkken emekledi ama yürümeye meyli yok şuan 18 aylığa kadar normalmiş bakalım bekliyoruz
RabiAyaz24 5 buçuk aylıkken geri geri Emekledi 6 aylıkken ileri emekledi 9 aylıkken 1 2 adım atıyordu 10 aylık tam yürüdü. Şimdi 11 aylığız peşimde koşturuyor her bebek farklı gelişiyor takılmayın 18 aya kadar yürümeyen bebekler varmış
RabiAyaz24 Bahar47 yüzü koyun yatırıyordum sürekli oğlum seviyordu sonra önüne sevdiği ve dikkatini çeken şeyler koydum almaya çabalıyordu zaten hareketli bi bebekti oğlum
Tontisimm Kızım 11 ay 9 günlük sadece emekliyor ve sıralıyor bazen ellerini bırakıp saniyelik ayakta durup düşüyor🤦🏼♀️😂
kbrkse 11 aylıkken yürüdük bizde. Her bebeğin gelişimi farklı oluyor. 18. Aydan sonra eğer yürümüyorsa doktorunuza danışın