Mks Kızlar günde 2 kez progestan iğne kullanıyorum reçeteye doktor fazladan yazamıyor bir kutusunu 160 TL ye alıyorum ve sadece iki güne yetiyor acaba elinde fazladan olan var mı kargo İLE gönderebilecek
Ogulluana Mks nasıl yani doktorunuz kullanım dozuna göre reçete yaptiginda eczaneden alabilirsiniz parayla neden aliyorsunuz
Mks Ogulluana malesf eczane. O dozu vermiyor elinde fazladan kalan varsa almak isterim diye post açtım
yagmurkokusu_ Mks veriyor canım doktorun ne kadar yazarsa o kadar temin edebiliyorsun. Eczane size öyle bahane yapıyor.
Betulhumalatun Mks kaynarca petrolün orda e bebek var eğer oraya gelme şansınız olursa ben size veririm
Mks Betulhumalatun gelirim aslında yada eşime söylerim eşinizdende alabilir kanamam oldu dışarıya çıkamıyorum e bebek evime yakın
Mks Betulhumalatun acaba nasıl alabiliriz sizden düşük tehlikem olduğundan kendim çıkamıyorum ama eşim alabilir sizin için sıkıntı olmazsa
Mks Betulhumalatun 05308937256 bu eşimin numarası ben kendisine söyledim siz müsiat olduğunuzda haber verirseniz almaya gelecektir Allah razı olsun