Musmutlubiri Oğlum sürekli ağlıyor, kendini yerlere atıyor çığlık çığlığayız. Sabretmeye calısıyorum ama bir yere kadar oturup ağlıyorum artık çok zor yaşayan varmı normal mi tecrübelerinizi bekliyorum 🥹
antropologanne Musmutlubiri Iki ay sonra 3 yas olcak kizim, anlattiklarinizin bire bir aynisini yasiyoruz. Artik sasmis durumdayim. Sinirlerim o kadar bozuk ki. Bugün yogurtlu corba istedi yaptim hayir ben icmicem dedi tamam dedim bu seferde neden bana vermedin diye agladi 😂
bebek-kaya Musmutlubiri birlikte ağlayabiliriz kızım bildiğin ergen gibi ağlıyor küsüyor hiç bişeyden memnun kalmıyor giyinmesi yemeği uykusu hepsi zorla
Nanem123 Musmutlubiri 32 aylık oğlum aynı durumdayız artık takatim kalmadı geçen gün kendini çığlık çığlığa yere attı kafası duvara çarptı ve kanadı dikiş attılar hiç böyle bir çocuk değildi 😔
Musmutlubiri antropologanne yaa yalnız değilmişim demek ki 🥹 çok zor arastırıyprum yapmaya calısıyorum ama bazen öyle bir nokta oluyorki akıl sağlıgım gidiyor hiç bu kadar zorlanmamıstım 2 yas sendromunu mumla aradım😂
Musmutlubiri bebek-kaya kesinlikle öyle yemek yemek zaten eziyet ona alıştım ama inatlaşması ağlaması çok çok zor çözemiyorum :(
Musmutlubiri Nanem123 yaa şaka gibi kendilerine zarar veriyorlar resmen. Benim oglumda melek gibiydi herkes ne kadar uslu derdi ama suan ben cocugumu tanıyamıyorum cidden çok zor
Kuzeybey2209 Musmutlubiri eylülde 3 yaş olucak valla aynı sinirlenince beni dövüyor ergen tripleri var 😁