kucukaga Merhaba kızlar oğlum 4 yaşında odak problemi var ama renkleri bir türlü öğrenemedi sürekli karıştırıyor uzmana gitmeyi düşünüyorum varmı aranızda yaşayan sorun ne olabilir
Sin21 kucukaga belki de biliyordur ama söylemek istemiyordur genel bi öğrenme güçlüğü var mı yoksa sadece konu renkler mi
yamans kucukaga renkleri öğrenemiyorsa eşleme becerilerini kontrol edin mutlaka orada bir eksiklik vardır. Nesne nesne eşleme -nesne resim eşleme -resim resim eşleme- renk renk eşleme en son renk ve isimlerini öğreteceksiniz bu şekilde :)
kucukaga Sin21 sadece renklerde sorun yaşıyoruz çok zeki asla unutmaz hafızasıda çok iyi şükür zekadan yana bir problemi yok ama renk olayı canımı çok sıkıyor her yolu denedim ama sürekli karıştırıyor
Maya1 Internette youtubda renkleri ogretmek ici bir yol gosteriyor bir hoca. 2,5 yasinda benim cocugum bazi renkleri o yolla ogrendi. Bir rengi ogrendikten sonra digerine geciyor falan.
yamans Renklere geçince de mutlaka tek renk öğretin mesela o hafta kırmızı haftası olsun hep kırmızı giyinin kırmızı oyuncaklarla oynayın falan