Ygmr123456 Merhaba anneler🙋♀️ iyi bayramlar🍬 hamilelik idrar testini yapmak için illaki regli gecikmesini mi beklemek lazım 5 gün oluyor korunmasız ilişki olalı test için erken mi daha yapsam çıkar mı sizce
Sare_nuhaninannesi_05 Ygmr123456 Bence hayır çünkü ben 3 haftada bir âdet oluyordum 2 hafta temiz kaldım daha birl haftam vardi adet olmama Yola çıkacağım için öylesine yapayım dedim ki birden iki tane kıpkırmızı çizgi gördüm
Sebusebu Ygmr123456 benim adetim cok düzenlidir. 4 gün öne ceker hep istisnasız. Mesela geçen ay 20 sinde olduysam bu ay 16 sında olmam lazım. 2 hamileliğim de bu hesaba göre tam 1 gün gecikmeli test yaptım. Mesela ayın 17sinde. İdrarı koyar koymaz saniyesinde cok keskin 2 çizgi oluşmuştu. Muhtemelen öncesinde de yapsam silik olurdu ama cıkardı
Sare_nuhaninannesi_05 Ygmr123456 vallahi hatırlamıyorum canım bebek çok istediğimiz için sık yapıyorduk
Ygmr123456 Sebusebu bende ilk cocugumu 1 gün geçince test yaptım öğrendim ama heyecandan galiba suan daha adetim gelmeden yapasım var 🙈😂
Haffuse Erken gebelik testleri var, onda cikabikir ama, adetten kac gun once gosterdigini bilmiyorum…
Umutveannesi Ygmr123456 5 günde testte değil kan verseniz de çıkmaz. Erken gebelik testleri oluyor adet gününden 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyor. Yani adet tarihini beklemek istemiyorsanız 5-6 gün öncesinde erken gebelik testi yapabilirsiniz