Duyguates28 Annem Kanser hastası anne sütüne ihtiyacımız var İstanbul Anadolu yakasında oturuyoruz göndere bilecek anneler varsa yardımcı olabilir mi acaba?
Sum_17919 Duyguates28 geçmiş olsun kardeşim 🙏 Rabbim şifa versin inşallah benim de annem kanser de ne için acaba anne sütü onu sorabilir miyim mümkünse
Selbi Duyguates28 bende Beykoz'da oturyorum 5-6 poşet var ben bir yere çıkamıyorum bebekle sldırabileceğiniz Kişiler varsa yardımcı olurum
Masalim Duyguates28 canim annemin buzlugunda 3 4 poset var 260 cc onlari verebilirim hepsi tarihli bostanci tarafinda oturuyorum
Duyguates28 Masalim nereden iletişime geçebiliriz acaba ? Duyguavarr1 instagram adresim burdanda ulaşabilirsiniz bana
gulertknn1 Böyle konularda linç yemek istemem ama burda acil süt isteyenlerin hiç birisi geri dönüş yapmıyor inşallah siz yaparsınız herkes seferber oluyor çünkü
BABAM gulertknn1 HASTANE İŞ ARASI MEKİK DOKUYORUZ... O YÜZDEN HER ZAMAN MESAJLARA CEVAP VEREMİYORUZ... İLGİNİZ VE UYARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR
Duyguates28 Sum_17919 anne sütü kanser tümörüne iyi geliyormuş ve iyileştiriyormuş Allah izin verirse parçalayıp atıyormuş vücuttan
Sum_17919 Duyguates28 çok çok geçmiş olsun inşallah kardeşim Rabbim inşallah şifalar versin bunu hemen anneme ileticem çok teşekkür ederim ❤️
Nlgnn Duyguates28 eskişehirde ikamet ediyorum hala ihtiyacınız varsa gönderebilirim buzlukta sütleri var
Duyguates28 Rumeysa_18 şuanda maltepedeyim imkanınız varsa gelene kadar sağsanız ben alsam size ayıp olur mu acaba ? Acil olmasa bu saatte rahatsız etmezdim cidden kusura bakmayın