Melo29 Nilsuuuuuu dereotu, çörekotu, tahin, yulaf, bunlari hergün tüketmeye calisiyorum birde benim kendimde farkettigim çemen tohumu ve ısrgan otundan çay demliyorum o çok sütümü arttiriyor bir de ekstra bestlak damla kullaniyorum
Yaren0107 Nilsuuuuuu dereotu, tahin pekmez, kuru incirli pekmezli kavurma( bağırsakta çalıştırıyor) rezene çayı. Üzüm hoşafı
Aysealparslan En önemli dereotu ve su ve ben Bestlak süt artırıcı damla kullanıyorum inanılmaz etkisini gördüm sütüm çok çoğaldı
Nilsuuuuuu Melo29 teşekkür ederim çörekotunu bişi de mi kullanıyorsunuz yoksa direk mi tüketiyorsunuz
Asya07_08 Ben çok su içtim hala da öyle yapıyorum. İlk günler her emzirmeden sonra 1 bardak su içiyordum sonra alıştım. Bir de bı aralar tahin helvası ve günde 1 2 tatlı kaşığı tahin yiyorum. Bebeğimin kilosu iyi çok şükür deneyebilirsiniz. Bir de fırsat buldukça uyumaya çalışın dinlenince de göğüslerim dolu bir şekilde uyanıyorum.
theAna Nilsuuuuuu kuru incir, kuru kayısı, dut kurusu erik vs. Bunları kaynatıp komposto gibi için suyunu ben çok etkisini görmüştüm. Bol yeşillik, bulgur pilavı, bol su ve kimyon. Kimyon çayı hem gaza etki ediyor hem de süt yapıyor.