berosunannesi Etiketini koparttığınız bir ürünü iade ettiniz mi hiç? Yıkanmadı etmedi ya allahım çok pişmanım gitti 460 tl
Guller_97 berosunannesi Nerden aldığınıza bağlı Defacto LSW ,Koton , kurumsal olanlar değişiyor ama iyade almıyor
Sarikuzumalp berosunannesi) Dış etiket kesik ise iade alırlar. Almak zorundalar. Ama iç etiketini kestiyseniz iade olmaz malesef.
Sahrabalam Guller_97 valla hiç giymedim mağazada gördüğüm renkte değildi işıktan mı acaba bilmiyorum eve geldim bu nedir dedim hemen ertesi gün gittim almadılar
Guller_97 Sahrabalam Ya çok saçma gittiğiniz mağaza çalışanları almıyor dur öyle bir hakları yok etiketsiz ürün 1, 2 kes degistirdim sıkıntı çıkmadı giyilmemiş ve yıkanmamış fişi olan eşyaları değişim yapmak zorundalar
Sarikuzumalp berosunannesi Dış etiket kesik ise sorun olmaz. Çünkü müşteriler denerken falan da o etiketler kopabiliyor o şekilde alabiliyoruz. Önemli olan iç etiketi o duruyorsa almak zorundalar. Dış etiketin önemi yok yani.
berosunannesi Sarikuzumalp gidicem bakalım inşallah bi sorun cıkarmazlar. google a şikayetlere baktım hep fissiz kabul etmediler falan yazmıslar ama fişi duruyor benim sadece etiketler yok iste ama dediğiniz gibiyse mutlu olurum ya
TalentedMom berosunannesi fiyat etiketinde bahsediyorsanız şansını bir deneyin derim ama iç kısımdaysa şansınız olmaz