Roza_dilan Bebeğim 3 aylık reflüsü var çok fazla kusuyor doktor şurup verdi ama ona rağmen çok fazla kusuyor ve sona doğru su gibi kusuyor acaba hasta mı oldu anlamadım ki
Ozlem2904 Roza_dilan emziridikten sonra gazla atiyordur belki annesi çok geçmiş olsun. Üstünü iyi gydrdiginden emin ol ama karnini usutmesin
zhrcyln Roza_dilan biz de 3 aylığız bu ara cok kusuyor sağlık ocagina götürdüm mide kapakcigi anca oluşuyormuş ama bu ara farkettim usutunce daha fazlalasiyor ama baktığımda herhangi bir sıkıntısı yok sizin bebeginjz kakasi felan nasil yeşil mi
Mlkkrm Roza_dilan Canım 4-5 tane taze nane kaynatıo suyunu versene 1-2cay kaşıgı anında kesıyor midesı rahatlar doktorum ilaçtan daha saglıklı demıstı
nurze01 zhrcyln benim bebeğim de 10 günlük oda kısuyor. Az önce ağzından burnundan geldi hatta. Bazen çok az bazen çok kısuyor. Kakasıyla ne alakası var ki? Benimki ilk günler yeşildi sonra dan sarıya döndü. Ama arada bazen yine yeşil geliyor.
zhrcyln nurze01 yenidogan bilmiyorum tam ama üşüdüklerinde kakası farkli renk oluyor yeşil gibi normalde sari yapar oglum cok kötü agir kokar oradan anlarim ben nane kimyon veriyorum faydasi oluyor ha size olur olmaz bilmem
Mervesmm Ar mama var hanımlar onu kullanın ama doktor kontrolünde bizde sürüp verdi ama biz kilullanmadik mama etki ediyor
Arya1235 Benim bebeğim de bu gün emzirdikten sonra bı anda baya çeşme gibi kustu sonra biraz biraz ağzından geldi sonra bitti acaba normal mi