Merve4126 1 ay 14 günlük bebeğim burun tıkanıklığı var burnu tıkalı diye emmiyor nasıl geçecek blmiyorum önerileriniz varmı
Merve4126 Peki naisl kullanilcak bu akşam serum aldım ama sprey değil öteki onun hepsini burnuna mi boşaltacagim bilmiyorum
Merve4126 Menekse16 böyle bişey bunu naisl kullanixam bnu günde kaç kere yada kaç damla damlatip burnunu aspiratör le çekeceğim
Biologist1 Merve4126 yarısını bir deliğe boşaltın bebeği ters çevirin burnundan aksın sular sonra yumuşak pamuklu bi mendille hafifçe silin burnunu, diğer yarısını da diğer deliğe boşaltın, bu serumlar tek kullanımlk
Mirayveannesii Kızımın her burnu tıkandıgında emziriyorken burnuna da biraz anne sütü sıkıyorum annem “ en iyi ilaç anne sütüdür” diye söylemişti 😊 onun söyledigiyle bende yapmaya başladım bize iyi geldi emziriyorken deneyebilirsiniz 😊
Merve4126 Mirayveannesii deneyecgim canım inşallah fayda eder bırak banada geçirdi bende burnun tıkandı 😥
Biologist1 Aspiratör kullanmadım hiç, kullanan arkadaşımın kızının dişleri çok zayıf çıktı ve çok erken çürüdü, o aklımda kalmış o yüzden hiç almadım