hurremsultann Kızlar böyle bir başlık açmazsam kimse postuma bakmazdı soryy 😄 annemin evinde aşırı karınca var çözüm önerilerinizi bekliyorum şunu yaptım hepsi bitti diyen varsa buyursun başlık için özür dilerim çaresizlik insana herşeyi yaptırıyor 🤭
mavigiller hurremsultann valla yarı linç yarı fikri önerisi gelebilir genelde böyle başlık açmak gerekiyor insanların yazması için başka bir postta bu tartışılıyor şuan. 🤣 Karınca için de ilaçlama yapabilirsiniz ama ben öldürmekten yana olamadım hiç bir köşeye şeker koyup beslendiğim bile oldu 🤣🤣🤣🤣🤣
Tubanurrr hurremsultann 😂😂 canım limonu ikiye böl içerisine hafif toz şeker serp sonra karınca olan yere koy karıncalar orada toplanır atarsın ama çoksa kesin çözüm olmayabilir o zaman da mecbur ilaçlatirsiniiz ama limonu bir deneyin
Tarihcianneee hurremsultann kahkaha attım kizz hamilelikten tanıyorum seni happymomda . Karınca ilacı için de bu zirai ürünler satılan dükkanlar var tarla ilaçları felan benim evde ne yapsam geçmedi ordan beyaz bir şişe haşere ilacı diye aldım bir kez kullandım bir sene daha görmedim bile .😘
Laydaren hurremsultann öldürmekten yana değilim ama 3 gün sabrederek karanfil suyuyla silin. Karanfil yağı da olur. Karanfili kaynatıp suyunu silme suyuna ekleyip günde 2 kez silin. 3. Gün falan kendileri gidiyorlar
Adaoslem hurremsultann Ben tarçın koydum geçtikleri yere. Nerden geldiklerini bulun kaynak neresi, o bölümü kapatın