Nur_01 3 ay 21 günlük kızım çok huysuz sürekli kucakta olmak istiyor sırtı asla yer gormicek bide idrar yolu enfeksiyonu çıktı hastanede yatıyoruz bebeği huysuz olan var mı böyle kucak kuşu oldu resmen napacagimi bilmiyorum
Masalkizinannesi Nur_01 şuanda hastaymis ondan huysuzluk ediyor olabilir. Benim kızımda ilk 5 ay kucagimda gezdi sürekli 6. Ayın baslamasiyla koyuncada kısa surelide olsa durmaya başladı kendi başına oyalanabiliyor artık. Mama sandalyesinde filanda oturuyor keyfi yerindeyse zamanla onlarda alisiyorlar
11102022 Nur_01 e bu benim bebem resmen 😅😅 biz de öyleydik şuan 6 ay 11 günlük. Bir haftadır geri geri emeklemeyi keşfetti şimdi kucağıma alsam da inmek istiyor onun için ağlıyor 😅😅😅
Missfistik Nur_01 zamanla düzelir belki. Benimki bi yaşına kadar kucağımdan inmedi buhran geçiriyordum artık
Nur_01 @Yaprakderin22 off benim kızımda öyle suan hastanede yatiyruz enfeksiyondan sürekli kucakta olmak istiyor hemşireler bile şaşırıyor kıza
Nursen26 Nur_01 Benimkide 4 aylik suan atak donemindeyiz ve dis cikariyoruz salyasi akiyor meme emmiyor uyumuyor eli agzindan cıkmiyor damaklarda kasinti var belli yani napicami bilmiyorum bitmis bi durumdayim
Berk2020Mert2008 Nur_01 doğdu eve geldik kucaktan hiç inmedi sürekli mızmz dı 34 aylık oldu hala kucak delisi yapışık ikiz gibiyiz ve sadece bende duruyor bensiz asla durmaz anne anne anne odadan odaya geçsem peşimde yıldım ben Allahım çok zor ilk oğlum melek gibiydi bu Allah’a emanet
Nur_01 @11102022 ne zaman düzelir vallahi delirecem çocuğumun başka derdi mi var ben mi bilmiyorum diye düşünmekten kendimi yedim
11102022 Nur_01 sakin kalmaya çalışın ben yapamadım çünkü etrafımdakiler bebeğimi gördükçe Allah sabır versin bu nasil bebek, bebek dediğin koyduğun yerde durur diyorlardı hep ben çok stres yapmıştım ama zamanla geçiyor inanın