210719 EcrinMasal29 ne zamandır yoğurt veriyorsunuz ki cici bebe katmak istiyorsunuz yemiyormu öyle sade yoksa kilo bakımından mı normalde sade versen daha yararlı yoğurdu
Halimea EcrinMasal29 çok şekerli bir ürün,ek gıda için genelde sebze ve meyveyle başlatılır. Patates ve havuç verebilirsiniz🙂 bebe biskivisiyle başlarsanız şekerli olduğu için ilerde zorluk çekersiniz.
EcrinMasal29 yagmurkokusu_ onu yaptım ama cıcı bene de ver dıyen oldu oyuzden bırde 6 Aysan sonra acaba ne sıklıkla ek gıda verecgeım ben mama içiyor kızım sadece emmedı benı hıc bu aralar ıstahı yok 1 buçuk aydır dış çıkartma çabasında oyuzden ıstahsız
yagmurkokusu_ EcrinMasal29 bizde de aynısı ek gıdamız başarılı değil bende sevdiği şeyleri çözdüm sürekli onlardan veriyorum bekliyorum bir zaman sonra tekrarlıyorum. Havuç yoğurt , meyvelerden armut yoğurt yapabilirsiniz
Aslicamm EcrinMasal29 hazır cici bebe diyosaniz paketin arkasında içindekileri okumanız yeterli. Şeker var palm yağı var beyaz un var inek sütu var emulgator var tuz var aroma verici var kabartıci var. Yani 5 aylık bebeği geçtim kendim bile tüketmiyorum normal petibor bisküviden hiçbir farkı yok. Siz önce sağlıklı bir şekilde ek gıdaya gecin
EcrinMasal29 210719 kilosu zayıf ve dış çıkartacak sanırım 1 buçuk aydır iştahsızlık var mamayı zorla kaşıkla verıyorum
minikoglummmmm EcrinMasal29 cici bebeyle büyüdük biz bütün çocuklar çok şükür hiç birimizde bir hastalık çıkmadı sağlık sorunlarımız çok iyi MAŞALLAH
ozlemmm Lütfen icerik okumayi ogrenin. Ne cicibebeymiş cidden asla vermeyin. İcindekilere bakın yok yok bir suru tehlikeli madde, muz rendeleyin elma rendeleyin
1tostos22 EcrinMasal29 cici bebe boş karbonhidrat bebeklere hiçbir yararı yok üstelik şeker orani çok yüksek lütfen bebeğinize vermeyin.
Ipek222 EcrinMasal29 kilo aldırmak içinse cici bebeyle aldırdığınız kilonun ne faydası var ki kilo demek sağlık demek değil çok istiyorsanız evde kendiniz bisküvi yapabilirsiniz bebe bisküvisi şeklinde tarifler var hem içiniz de rahat etmiş olur
Poyrazin_annesii Bn vermiştm. Hatta bız mama kullanıyoruz mamanın içinde bile palm yağı var. Yanı içerııgı temız degıl yanı şu hayatta organik bısey bulmak cok zor artk
EcrinMasal29 Poyrazin_annesii nasıl vermiştın cıcı bebeyı benımkı yoğurtla verdim yemedı yoğurt eksıydı sanırım ondan mı acaba yemedi
Burcuskovski Cicibebe değil de e bebekte satılan hamm ya da hunnap marka bisküviler bir tık daha zararsız tadımlar bittiyse karışım yapabilirsiniz ya da hiç bisküvi katmadan irmikle meyveleri pişirin o da kilo aldırır eğer tadimlar bittiyse
Poyrazin_annesii EcrinMasal29 mamasına karıştırdım bn. Bide sabahları kaseye yumurta sarısı cici bebe labne ve bıraz su katıp karıştrdm