Deletedmom_42 Ay Kızlar oğlum 45 günlük emiyor hop sonrada mis gibi uyuyor çok uykucu sizin bebekler nasıl bu kırkı çıkanlar hepmi böyle 😁
findikbrnlu0_ Deletedmom_42 maşallah diyelim bence burda çoğumuzun bebesi uyumuyor benimki de dahil 😂
Defnesare15 Deletedmom_42 maşallah keşke yazmasaydınız ya bu aralar en çok korktuğum şey nazar. Okuya okuya bilmediğim duaları ezberledim ☺️
Yakamoz__00 Deletedmom_42 uyumazdı ya da şöyle diyim kucaktsyken uyur bırakınca uyanırdı 30 40 dk uyurdu fln. Uyusa da buraya uyuyir yazmazdım ama ben olsam. Bunca anne var burda çocuğu uyumayan
Deletedmom_42 findikbrnlu0_ hani bir ay dolunca uyanıklık süresi artar demişlerdi bende tedirgin oldum o yüzden aslın da ay maşallah o zman oğluma 😁
Fulyy Deletedmom_42 Ben de hep öyle derdim 3 aydan sonra uyumuyor kucaktan inmiyor keyfini cıkar nazar ettirme bebeye 😄
Merve0227 Deletedmom_42 maşallah maşallah supanallah nazar değmesin tütütütütü koca karılar gibi oldum ama biraz 😁 kız dikkat et oku bütün duaları valla ne güzel mis gibi bu zamanların tadını çıkar sende uyu hatta 😁