M-Alparslansmom 3aylik bebeğimle Ayasofya tarafına gidelim diyoruz toplu taşımayla gideceğiz. O tarafta bebek bakım odaları var mıdir bilen var mı acaba beslenme sıkıntı değilde alt değiştirme için gerekli olacak.
sadekahve_bitter M-Alparslansmom Topkapı sarayına giderseniz var Ayasofya camisinde de var eğer bulamazsanız da camiinin kadınlar bölümünü emzirme için kullanırsınız
Elika00 M-Alparslansmom ben genelde yer bulamazsam bebek arabasını yatar pozisyona getirip dışarda değiştiriyorum canım bazen de çok pis oluyor o yüzden yüne bebek arabasında değiştiriyorum
Elika00 M-Alparslansmom kafede değiştirirsin canım aşık alanda değilde illa yemek yemeye çay içmeye gidersin orda hemen değiştirirsin
M-Alparslansmom sadekahve_bitter Sağolun, illaki bı yerlerde halledilir yani. Eşim çıkmamak için bahane arıyor sanırım 😀
sadekahve_bitter M-Alparslansmom rica ederim hasta olmadığı sürece hal oluyor ya birde Sultanahmet meydanda ibb wc var orda da bebek odası var sık sık gidiyoruz o taraflara çok şükür rahat ediyoruz. Güzel gezmeler