aktifmaya Ağlanacak halimize gülüyoruz resmen, şimdi bu nasıl olacak 20 Nisan dan sonra gelecek fatura bedava diyo, e benim fatura kesim tarihi 25 nisan bilen biri beni aydınlatsın Konya da oturuyorum havalar soğuk bebek var dereceyi yükseltecem😂😂
Mercosey aktifmaya bedava fatura demiyor. Hane başı 25 metreküp gaz bedava diyor yani 100 tlye tekabül ediyor aşağı yukarı. Yaktın kombiyi diyelim normalde faturan 800 tl gelecekken 700 tl gelecek gibi. Hava ısınan yerlerde az kullanım olacağı için onlara bedava gibi olabilir yani
aktifmaya Mercosey Peh ne anladım bu işten yapmışken bedava yapsaydı bari gerek yok o zaman eski düzen devam 😅 sağolasın
DMHD Mercosey İki tane açıklama yapıldı bu dediğiniz bir yıl için geçerli ama 1 ay tüm Türkiye’de hiç fatura yazılmayacak.
DMHD aktifmaya İki tane açıklama var biri tüm yıl sadace su ve ocak için olan fiyat düşükecek 25 küp fiyatı. Diğeri tüm Türkiye’de 1 aylık bedava ama sizin faturanız sanırım iki faturadan düşerek yazıkır belirli tarih arasını almazlar. Gerçi havalar ısındı zaten kim yakacaksa keşke kışta olsaydı bu 1 ay olayı.😢