Stem-Maker alanında çokça ders vermiş bir öğretmen olarak henüz 6 aylık oğlum için aldıklarımı ve gelecekte Allah nasip ederse alacaklarımı yazayım bende ☺️
Aldıklarım;
-Fp eğitici köpekcik (2 aydan beri çok seviyor)
-Fp eğlenceli robot (hem ingilizce hem türkçe şekiller sayılar renkleri öğretiyor emeklemeye yardımcı oğlum bayılıyor)
-Fp dansçı beatbo (baya büyük renkli bir ekranı var o nedenle sık kullanmıyorum)
-ingilizce aktivite kitapları
-çıkartmalı kitaplar vb.
Almak istediklerim;
-Magna tiles (bayılıyorum çok pahalı ama alternatif bulmaya çalışacağım)
-Lego teknik set (herhangi bir teması olmayacak şekilde olanları hayal gücünü çok destekliyor, derslerimde çocukların önüne teknik seti verip uçak, araba, robot, drone vb yapmalarını ve gerçeğinden farklı olarak hayal ürünü bir şeyler eklemelerini isterdim)
-öğrenme kulesi
-yaşına/ayına uygun kutu oyunları
-montessori tahtası
Onun dışında toptan kırtasiyeye gidip bolca karton elişi kağıdı ponponlar şöniller vb. evde etkinlik malzemeleri aldım. Nisa başaranın oynasında büyüsün kitabını alıp orada ay ay etkinlikler var onlardan faydalanmak istiyorum. Bakalım tabii sabrım ve enerjim yeterse :)
Sizin evladınız kaç yaşında bilmiyorum ama ben bu şekilde kısaca yazdım, ilerisi için henüz çok bir araştırma yapmadım dediğim gibi henüz 6 aylığız. Umarım faydalı olur ☺️