Mhmdemnannesii Kızlar icloud çıkış yapıldı şifremi de hatırlamıyorum telefon numaramda eski numaram kayıtlı kaldı resimler vs açılmıyor yeni numaramda kaydedilmiyor nasıl yapabilirim acaba başka yolu varmı bunun telefoncuya götürsem yapabilirler mi acaba?
yagmurkokusu_ Mhmdemnannesii apple numarasını arıyorsunuz orada durumu anlatıyorsunuz 1 hafta sonra size adresinizi filan geri veriyor
Mhmdemnannesii yagmurkokusu_ Dimitrina_kovaceva Aaa hiç bilmiyordum hemen arıyorum teşekkür ederim☺️🙏🏻
Elisam16 Poly-ana forumun yararlı yönü bir kişiye bilgi verilmiş oldu 🌸 bende öğrenmiş oldum teşekkürler bilgi için 🙂
yagmurkokusu_ Mhmdemnannesii ben yapmıştım canım o kadar korkmuştum ki bundan 4 sene önce herşeyim silinecek diye çocuğumun resimleri vardı. aradım apple durumu anlattım hepsini numaram eski iCloud şifremi unuttum giremiyorum onlar telefonuna bağlanıp sizi yönlendiriyor ilgileniyorlar.
sinoli Mhmdemnannesii Apple destek ile görüşün bir isterseniz, ama eski numaranız güncel değilse yapabilecek bişey olduğunu düşünmüyorum 😕 ancak bazı telefoncular ıcloud şifresi kırıyor onuda deneyebilirsiniz 🤗
Mhmdemnannesii sinoli Eski numaran aktif değil şuan hat kapandı ama yine de bi arayıp soracağım olmadı telefoncuya götüreceğim teşekür ederim☺️
Mhmdemnannesii yagmurkokusu_ Teşekkür ederim canım aradım ama hafta sonu kapalıymış müşteri hizmetleri pazartesi deneyeceğim umarım olur☺️Ama benim eski numaram kapalı şuan kullanılamıyor olurmu öyle hat kapalı?
yagmurkokusu_ Mhmdemnannesii evet onlar sizi yönlendiriyor eğer olumsuz sonuç alırsan bir daha bağlan müşteri temsilcisine oluyor.