rabiaevcen1107 Merhaba arkadaşlar göğüs ucu yarasına en etkili çözüm nedir acaba acil çok perişan bir haldeyim kullandığım kremlerin haddi hesabı yok zeytinyağı sarı kantaron yağı vb
Melis1706 rabiaevcen1107 bana saglik ocagindaki doktorum lalonin yagi onerdi internette vardi koyunun biseyinden yapiliomus zamaninda yurt disindan kendim icin getirttim demisti ama ben alamadim o sira
Melis1706 rabiaevcen1107 Ben 2 hafta emziremedim dokunamadm deli gibi kaniodu sagiyordum sonra ben mastit oldum esim covid oldu hani pek almaya firsat olmadi sonrada bebegim emmemeye basladi mamaya basladim malesef
rabiaevcen1107 Melis1706 anladım canım valla ben bi halde emzirmeye çalışıyorum bende mastit oldum çok az bir şey kaldı şu an hangi mamayı kullanıyorsun gaz yapmayan
_yaseminturann rabiaevcen1107 Bana kantoron yagı iyi geldi tahin yagınıda çok öneren oldu berbat bir sey 50 gün oldu eskiaine göre daha iyi ama hala acır yanlış kavradığında memeyi:/
rabiaevcen1107 _yaseminturann kantaron yağı kaç günde geçir di peki sürdükten sonra nasıl bir önlem aldın
Kucukprens2 Burakbus gümüş kapağı yara oluşmadan mı kullanmak lazım bende kullandım ama çok aşırı bi etkisini görmedim yada uzun süre içerisinde mi etki ediyor
_yaseminturann rabiaevcen1107 Valla bir haftaya artık rahatlama gelmişti her emzirmeden sonra pamukla sürdüm havalandırdım evde memelerim acık gezdim hep dısarı cıkarken gümüş kapak taktım birde silmeden emzirdim sorun olmadı zaten sordum hemşireye silmene gerek yok dedi birde karbonatlı su ile de silebilirsin
Tuba_tuba rabiaevcen1107 ewet ben kullandim 2 gün icinde siyirdi kesinlikle tafsiye ediyorum kantoron yagi süper süper bisey deneyin ben 2ci cocugumda malesef bilmiyodum gögüs kanamasindan emsirememistim ama kantoron yagi 2 gün kullan
Burakbus Kucukprens2 kapağı 45 gün boyunca taktım asla yara olmadı ilk iki gün yanımda değildi kanadı uçlar. Taktığım an yumuşattı yatıp kalkınca bile kullandım. Duşta çıkardım sadece. Birde gün içinde duru su ile yıkıyordum
rabiaevcen1107 Valla artık son çarem şu anda sudocrem kullanıyorum bebek bakım kremi sürünce çok yakıyor inşallah iyi gelir çok yoruldum artık 20 gündür perişan oldum
Cerenkg6 rabiaevcen1107 merhaba benimde bebeğim 35 günlük ve hala yaram kapanmadı çok büyük bir oyuk oluşmuştu göğsümde en son gittiğimde doktora advandan + hametan önerdi. Günde 2 kez advantan 3 4 kez hametan sürüyorum. Dönüşümlü olarak. O göğsümden emzirmiuorum sağıyorum. Baya toparladı.
rabiaevcen1107 Cerenkg6 hametanı bende duydum ben ilk zamanlar kanlı kanlı emziriyordum şimdi soy göğüsüm mastit olmuş du yeni atlattım hemen hemen solu sağıp veriyorum sağıda göğüs ucuyla veriyorum ama can çekişe çekişe tabi ki
Cerenkg6 rabiaevcen1107 bende bugün silikon uçla vereyim dedim yarık anında büyüdü. Yani bu nasıl olacak böyle bilmiyorum her emdiğinde silikon uca rağmen neden yara devam ediyor ki :(