asude456 1.cisi hiç bir ilacı yadaherhsngi biseyi kafama göre vermem kızıma doktorumuz istedigi için ve uygun gördüğü için verrim yediğin her besini tam vitamin alman için çok fazla yrmen lzm oda imknsz özellikle çocuk ve bebeklerde misal veriyorum kızım balıktan çok hoslnmaz he hafta yedrrim ama zorla çok az yer bazn hic yemez tukuryr azcık yediğinden aldığı omega 3 çok çok azdır bu da yetmez hastalık konusuna gelirsek bağışıklık la alakalı tamamen ve çocuğu mikroplara tanırsın diye azda olsa serbest bırakmak la alakalı ahh üşümek ah hasta olcak diye çocuğu ewe hapis etmeek çocuk karlı yağmurlu soğuk rüzgarlı her havayi bilmeli ki bağışıklık sistemi gelişsin mikroplarla tanissin kızım 20 ay 18 günlük bu zamana hastalık hiç biseh yaşamadık çünkü kızım kar yağmur soğuk ruzgar sıcak herzaman çıkarttım dışarı soğuk havada dail parkta yürümediğini dönemde bile toprakta emekledi park merdivenleri emekleyerek çıktı yeri geldi serbest bıraktım ewe gelince zatn yıkadım pakladim ona göre giydirdim bizler bağışıklık için disardan destek vitamin kullniyrZ c vitamini gibi portakal mandalina kivi sağlam vc vitamini için günde 3 4 tane hepsinden yemek lazm yada çocukları yemesi lazm imkansz bir durum