Kızlar başlarda bu çok normal sütünüzün yetmediğini düşünmemelisiniz her annenin sütü bebeğini doyuracak kadardır. Bebekler yeni doğdukları için aşırı ağlak ve sürekli memede kalma istekleri oluyor. Bu demek değil doymuyor. Sürekli evet sütüm yetiyor evet her şey yolunda sütüm gelmeye başladı diye kendinize söyleyin ve etrafınızdakilwri de uyarın. Ben bu durumu yaşadım çünkü gerçekten insan ağzından çıkanla etkileniyor. Sıcak duş alırken göğüslerinize dairesel masaj süt arttırımını sağlıyor, dere otu maydanoz taze soğan komposto tahin helvası tahin pekmez kısır bulgur pilavı bazıları gaz yapsa da sütü gerçekten arttırıyor. Bu dönemlerde gaz damlası kullanılması gerekiyor zaten probiyotiklw beraber sabsimplex ve maflor çok işimize yaradı bizim. Benim bebeğim kolikti ne krizler ne zorluklar çektik. İnanın ki hepsi geçecek sakın geçmeyecek diye düşünmeyin. Sütünüzü sağıp depolayın kızlar. İlerleyen dönemde hasta olduğunda aşırı şifalı oluyor. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Çok çok video fotoğraf çekin zaman su gibi