anneligedair Kızlar migrenim var ve emzirdiği için migrenim tutunca sadece parol içebiliyorum yada acile gidiyorum benim gibi olan var mı ne çözüm buldunuz parol fayda etmiyor çok yoruldum bu migrenden 🙄
Deletedmom_68 anneligedair parol içiyorum gözlerime kafamın arkasına ayaklarımın altına buz koyuyorum, kafamı tülbentle sıkıyorum, ağlıyorum, kolonya ile ovduruyorum bi daha parol içiyorum derken 3 gün sürüyor bu döngü😂
Dygsnk anneligedair parol içiyorum nane yağı ile şakaklarımı ovuyorum burun ucuma cok az değdiriyorum o ferahlık rahatlatsın diye karanlık oda dinlenme ve kahve
zeynepecembahadir Majezik kullanabilirsiniz hamileyken ve doğumdan sonraki emzirme sürecimde doktorumun onayıyla kullanıyorum ki,hem kadın doğum hemde çocuk doktorum onay verdiler
anneligedair zeynepecembahadir Bana hiçbir doktor kesinlikle parol dışında ilaç içemezsin diyor sadece serumla arveles veriliyor
BabyArel anneligedair geçmiş olsun migrene en iyi gelen şey arveles ama kullanamıyoruz parol zaten yani bir halta yaramıyor Allah’a dua etsek daha hızlı kabul olur 😒en doğal yöntemler şanlı krem var eczaneden alabilirsiniz minik bir kutu yeşil veya migren taşı bunlar iyi gelir rahatlarsınız ama en önemlisi karanlıkta uyumak başka türlü geçmiyor 😔😔😔
anneligedair BabyArel Teşekkür ederim gerçekten öyle parol çok etkisiz ya krem de sürdüm yağ da var ml küçük pahalı da bir yağ etki eder diye aldım yok oda sadece anlık ne yapacağımı şaşırdım migreni olan anlıyor migrenden Allah yardımcımız olsun
Ucansupurge anneligedair enseme ve kafamın üzerine buz koyuyorum. Ayaklarımı sıcak suya sokuyorum, bitter çikolata ve badem yiyorum. karanlığa geçiyorum. 2-3saatte bir parol başka yapacak birşey yok. 😔 Bir atak geldi mi minimum 3 gün benimle 🤦🏻♀️