iremdonmezz Bebeğim 6 buçuk aylık 10 gündür ek gıda alıyor tadımlarını yapıyoruz sabahları, yoğurdu çok sevdi bende geceleri uyumadan biraz yoğurt yedirip ondan sonra emzirip uyutuyorum bir sıkıntı olur mu doğru mu yanlış mı yaptığım
Mcnkarsel iremdonmezz ben yeni başladığım zamanlarda akşam 6 dan sonra ek gıda vermiyordum gece rahatsız olmasın diye tabi yoğurt hafif gıda ama yinede vermezdim
burcubagla0319 Henüz yeni başladıysanız yada önceden bebeğinizin gaz geçmişi var ise sorun olabilir gece gaz ya da sindirimde zorluk olursa uyumaz :)) gece uyanmiyorsa çok bence sorun yoktur. Biz 10 ayligiz 7 ayda ancak alısabildik bu duruma. Gaz geçmişi olan kolik bir bebekti ve ne zaman ek gıda versem gece gazı olurdu. Ayyy çok kötü günlerdi ama simdi hiç bir sorunu yok şükür
EnesiinannesiAysel Ev yogurtdu baric veriyormusnuz bebeginize ben almanyada yasiyorum sut dogal bulup yapamiyorum hazir inet yogurdu verebilirmiyim siz ne yogurtu veriyorsunuz
Melis1706 EnesiinannesiAysel pastoeize sutleri kaynatip yapabilirsiniz hazir ypgurtta katki maddeleri var sonucta