Kizannesi47_ Kullanıyor musunuz çoğu önermiyor diğerleri de biz kullandık bişey olmadı diyo napsam bilemedim bebeğim 5 ay 8 günlük
durukusunannesi_ Kizannesi47_ 5 ay 7 günlük benim kızım yaklaşık bir haftadır biniyor destekli oturabiliyor kafasını da dik tutuyor. Çokta sevdi ama zararlı diyen de çok bendd emin değilim biniyor ama günde 1 saat şuan en fazla
Asyaveannesi04 Kizannesi47_ günde bir saat ve gözetim altında bindirdim hiç de birşey olmadı, bilenler çok biliyor bence bende yürüteçle büyümüşüm yürüyorum çok şükür
Tugcekck Kizannesi47_ benim kızımda 8. Ayına giricek hiç yürüteç kullanmadım koltuklara turuna tutuna kalkıyor
koalamiyim Desteksiz oturmayı öğrendikten sonra kullanılırsa o kadar zararlı olmuyor diye biliyorum ama benim bebeğim oturmadan emeklemeye başladığı için asla sevmedi, kullanmadık.
Deletedmom_875 Benimki 9 aylık. Yaklaşık 15 gundur biniyor çünkü asla kucakta durmak istemiyor kendini ittiriyor yere atmaya çalışıyor. Günde yarım saat 1 saat koyuyorum bazen kollarım kopacak gibi olunca
Dlshnn3 6 aylıktan beri emekliyor çok şükür ama emeklemesede asla bindirmezdim emeklemek bir gelişim basamağı değil ama motor gelişimi için çok faydalı ve kasları için faydalı bebekler halıda büyümeli yürüteçte değil
Alimmm44 Benim oğlum 5 buçuk aylıkkken bindirdim yürüyene kadar koyardım çokta severdi peşimde dolanırdı 12 aylıkta yürümeye başladı eğer ortada tehlike yaratacak birşey yoksa üstüne düşürme gibi hem anne hem bebek için büyük rahatlık özgürce gezerdi