Hiç korkma kalp krizide geçirmeyeceksiiin, kalbinde de bir sorun yok. 😊 inanki tek sorun beyninde. Panik ataktan dolayı amigdala yani tehlike butonu alarm veriyor ve ortada hiç bir neden olmadığı için bedenine yanlış alarm veriyor kalbin hızlı çarpıyor, çarpıntıdan kalp krizi zannediyosun. Kalp krizi geçirsen zaten onu farkedersin bunu düşünmeye vaktin olmaz. Geçireceksin diye korkuyosun ama söz veriyorum geçirmeyeceksin 😊 ben neler çektim.. ilaçlarda kullandım hanile kalınca bıraktım. Çok zor bi hamilelik geçirdim sırf şu panikatak illeti yüzünden. psikoterapide aldım hala daha alıyorum. Bebeğim şimdi 43 günlük. Doğumdan sonra herşey daha iyi oldu.. bedenim hormonlarım normale inince daha da rahatladım. Youtube dan panikatak nedir nasıl olur ne hisseettirir bunların videolarını izle ve buna inan. Gerçekten ikna olduğunda herşey daha da normalleşmeye başlıyor. Çarpıntıların azalıyor.. ama şunu bil ki hamilelikte çarpıntı çok oluyo. Nefes darlığı çok oluyo. Hamile olduğunu ve birçok şeyin hamilelikten kaynaklandığını hatırlat kendine. Çok sağlıklı olduğunu düşün ve buna inan. Gerçekten bi sağlık problemin olsa acaba öyle mi diye düşünmezsin çünkü hastanede olursun. Düşündüğün herşeyi aslında acaba öyle mi diye düşündüğünün farkına var. Gerçekten öyle olduğunu farkettiğinde düzelmeye başlıcak herşey. Rabbimden bunu yaşayan herkes için şifa diliyorum. Çok zoor..