pembeayakkabilikiz Kızlar bebeğimin vajinasinda sümüksü beyaz akıntı gibi birsey var çok az bir şekilde bugün oluştu normal mi yaşayan var mı bu durumu pazartesi kontrolde doktoruma soracağım ama burda da fikir almak istedim
Defnesare15 pembeayakkabilikiz evet normalmiş hatta pembemsi kan gibi bişeyde gelebilirmiş oda normalmiş. Bizdede geliyor arada sümüksü gibi bişey sıkıntı etmeyin.
MinikPandam_ Bizde de beyaz yağ tabakası gibi oluyor doktor bir videoda onları silmeyin diyordu vajinanin içinde kadar ıslak mendil sürmeyin yıkarken temizlersiniZ
pembeayakkabilikiz MinikPandam_ yok zaten ıslak ılık sulu bezle siliyorum ıslak mendil kullanmiyorum o şeffaf olan akıntı vajina dışında oluyor sümük gibi aynı miktarı cok az ama mecbur silmek zorunda kalıyorum
pembeayakkabilikiz Adaoykum 45 gunluk googledan baktım normal diyor ama emin olamadım enfeksiyon belirtisi falan mı acaba diye 😔
Havvaaaysuna pembeayakkabilikiz yenidoğan da anneden geçen hormonlardan etkileniyo diyolar bizde de olmuştu bi kaç kere sonra kendiliğinden geçti
Adaoykum pembeayakkabilikiz benim kızımda da oluyor ama benim kızım böbreğinden rahatsız bu durumada normal dedi doktor
Adaoykum pembeayakkabilikiz teşekkürler öyle demişti doktor yıkıyorum ben öyle bi durumda hemen ama genede siz doktorunuza sorun