Eylulum12 Kızlar sadece tek göğsümden süt akıyor bu yüzünden mama+meme ile gidiyoruz sabah öğlen akşam 3 öğün 50 Cc mama kullanıyoruz kilosu 6300 ve 4 ay 7 günlük .Mama verdikten sonra sürekli ağlıyor doymuyor mu acaba ?
Gozdesen Eylulum12 göğsünüzden gelen süt ne kadar kaç cc? Doyuyordur belki de TEk meme ile? Mama gaz yapıyordur belki de?
birkuzuannesi Eylulum12 50 cc çok az geldi, benim oğlum o aylarda 90-120 cc içiyordu. Yenidoğan döneminden sonra özellikle 4.aylarda bebeklerin midesi büyüme evresine geçiyor. Doktorumuz söylemişti o ölçüyüde.
Dlrcelik13_ 50 cclik mamayı nasıl yapıyosunuz ? 30-60-90 vs gidiyo 60′a 2 ölçek koyuyoruz ? 50 cc kaç ölçek
Sinemalin Doymuyor değilde meme arıyor olabilir siz ilk önce mama verin sonra emzirinki doyduğunu hissetsin kokusunuzu alsın
Gunes789 Eylulum12 doymuyordur 60 cc ben bi aylıkken veriyodum valla. Mesela 90verin eğer bitince susuyorsa doymuştur eğer kusuyorsa fazladır ağlıyorsa yine artırın
Elifsenayldrm55 Eylulum12 canım ben 17 günlük bebeğime 60 cc veriyorum emzirdikten sonra anca doyuyor bence doymuyor ondan ağlıyor bir de nasıl 50cc hazırlıyorsunuz30-60-90-120 diye gidiyor diğer türlü hazırlamak böbreklerine zararlı diye biliyorum
Eylulum12 Dlrcelik13_ aldığım biberonda 50 cc bölümü var 1 ölçek tam diğeri 1 ölçekten az olacak şekilde bırakıyorum
Elifsenayldrm55 Eylulum12 bu şekilde tutturamazsınız ve çok zararlı diyr biliyorum doktorla bi konuşun
Tugcesilam Eylulum12 50 cc az bencw 4 aylık cünkü aglıyorsa mamadan sonra doymuyordue bende mama meme olarak 5 aya kadar öle gştmişti mamadan önce emziriyordum sonrada mama veriyordum ama bnm sütüm doyurucu degildi kilo yapmıyordu oyüzden mamaya başlamıştık