Glysshn Kızlar ilacı nasıl kullanıyorsunuz bebeğim iki aylık nasıl sulandırıp günde kaç kere veriyorsunuz
Umayumayumay Glysshn içinde toz var şişenin içinde de kendi suyu tozu içine döküp karıştırıyorsun bu kadar. Kilosuna göre mesela benim kızım 7 küsür kilo 8 damla veriyorum. Ama kan damlaları 4. Aydan itibaren kullanılıyor.
balannesiii Glysshn biz 9 aylığız 8 damla veriyorum doktorum öyle söylemişti sabahları ilk uyandıgında ac karnına veriyorum yarım saat emzirmiyorum o sekilde verdikten sonra yarım saat süt icmemeliymiş eczacı öyle demişti
Glysshn Glysshn zde kaldı doktor yazdı ondan kullanıyoruz sağlık ocağının verdiğinin içinde paraben varmış bunu aldım Deletedmom277 Canım benim oğlum küvezde kaldı doktor yazdı ondan kullanıyoruz sağlık ocağının verdiğinin içinde paraben varmış bunu aldım
Glysshn Canım benim oğlum küvezde kaldı doktor yazdı ondan kullanıyoruz sağlık ocağının verdiğinin içinde paraben varmış bunu aldım
Ssanne Glysshn tozu karıştırdıktan sonra hep buzdolabında saklamalısın. İçinde koruyucu olmadığı için dışarda bozulur. Oğlum 9,5 aylık ben sabah tek seferde kahvaltısından önce veriyorum.
Omerinannesi34 Glysshn Sulandırma ișleminden sonra 4ºC’de buzdolabında saklayıınz. Yazıyor prospektüste.
Ssanne Ecmayz evet soğuk veriyorum. Zaten verdiğiniz damlayla en fazla bir çay kaşığı. Tekrar söylüyorum içinde paraben yok, koruyucu yok. Dışarda kalırsa, ısınırsa bozulur.
gammet Ssanne yalnız once kı şişemde bende dolapta sakladım sonra dısarda 25 derecenın altında saklayın yazıyor tutuyorum bışey olmadı hıc ama sındı kafan karıstı