lavinn_ly Merhaba kızım 9 aylık Emeklemiyor bir türlü Yerde sürünüyor 1 dakika sonra çığlık atıyor Bir yerlerden tutarak yürüyor, tutarak kendini kaldırıyor.
melegim71 lavinn_ly benim kız 9 bucuk aylik emekledi 13 bucuk aylikkem yurudu canim bence emekler daha emeklemese bils bu bi sorin degilki
NmalkoC lavinn_ly bazı bebekler emeklemeden yürürler çokta onemli değil ablamın ilk kızı hiç emeklemedi col erlen yürümüştü direk benım oğlum 6 aylık emekledi gerçekten cok zorlanıyordım daha kendine zarar verecrginin farkında değil oyuzden hep peşinde gezdim ve emeklemek kolay geldiği içinde geç yürüdü yürüyordu hemen yere oturup emeklemeye başlardı
Yamanmoms lavinn_ly benim oglim 11.5 aylik yurudu 12 aylik emekledi her bebek emeklemek zorunda degil neden uzuluyorsunuz
IdilinAnnesi_ lavinn_ly 15 buçuk aylıkken. Her bebeğin gelişimi farklıdır. Elbet olacak er ya da geç. Çok takılmayın ana odaklanın derim 😊
pasaklisinkukuli lavinn_ly bazı bebekler emeklemeden yürür emeklemek gelişim basamagı değil kafana takma