Tugce_k Merhaba arkadaşlar benim oğlum 16 aylık ve emiyor ilk çocuğum ve memeden kesmek istiyorum ve nasıl oluyor bilmiyorum tam olarak , ne yapabilirim bana öneride bulunabilir misiniz ?
Deletedmom115 Tugce_k 16 ay kesmek için erken değil mi emiyor ve sütünüz varsa en azından 20. Aydan sonra yavaştan başlayın.
MerveBurak Tugce_k benim oğlumda 13 aylık gündüz normal yemek yediği için çok emmiyor ama uykuya geçişlerde hep istiyor. Ve sütümün bittiğini hissediyorum. Çok şükür kilosu sağlığı yerinde boş meme çekmesini bende istemiyorum gece sık kalkıyor ama emdiği için. Bende önerileri bekliyorum
Tugce_k Deletedmom115 evet aslında erken 2 yıl emzirmek istiyorum ama memeye çok düşkün ve sütüm geliyor ama doyuracak kadar değil tabi ki büyüdüğü icin geceleri bazen gelmiyor , ve çok sık uyanıyor .
Deletedmom115 Tugce_k Benimde öyle sütüm çok az ama oğlum tatlı niyetine iki çekip bırakıyor ve memedeyken mutlu oluyor bence iyi düşünün biraz daha devam edin.
haticegocer keşke emzirebilseniz 2 yıl Ben oğlumu bıraktırırken sütten Sabır Taşı diye bir taş var onunla bıraktırdım aktarlarda satılıyor
Tugce_k haticegocer ben de çok istiyordum iki yıl emsin ama malesef azıcık bile emse yemiyor yemek , geceleri de çok sık kalkıyor büyüdüğü icin doymuyor ve süt olmayınca . Mamaya da alışık değil içmiyor bende yoruluyorum artık boş memeyi çektikçe elim ayağım boşalıyor. O sanır taşı ne ise yarıyor ?
Tugce_k Deletedmom115 yemek yemesi nasıl ? Evet bizde gündüzleri öyleyiz yemekden, kahvaltıdan sonra azıcık emiyor yine de ama simdi düşündürmediniz değil ? 🧐
Deletedmom115 Tugce_k Gayet güzel yiyor tok olsa da yine meme istiyor 5 dk emip bırakıyor 1 saat sonra yine geliyor yine aynı şeyler. Uyuyana kadar böyle devam ediyor sadece meme emmeyi seviyor oğlum bende izin veriyorum buna. Zaten bir süre sonra bu da olmayacak bari olduğu zaman sonuna kadar kullanalım.
Deletedmom115 Tugce_k Bende yapacağım benimde aklımda ama zamanı var bence. 16 ay bunun icin erken 3 4 ay daha bekleyin benim gibi ikimiz beraber başlayalım bıraktırmaya 😂