Rumiii Merhaba anneler 18 aylık kızım var normal gece uykusuna yatıyor 2 3 saat sonra anlamsız şekilde ağlayarak uyanıyor kalkıyor uyumuyor konu hakkında deneyimi olan anneler cevap verebilir mi teşekkürler 🥰
Mucizemm344 Rumiii canım benim kızımda 19 aylık hala geceleri kalkıyor dediğiniz gibi şu 2 haftadır ağlıyor emziriyorum yatırıyorum yatağına ağlıyor ayağıma alıyorum ağlıyor bende çözemedim
Minegg Rumiii 18 ayda son atak dönemine giriyor ondan uyumuryordur ağlıyordur gece kalkmasını bilmiyorum ama ağlaması birkaç güne yada 1 haftada anca düzelir diye tahmin ediyorum 🤦🏻♀️🥴
Mucizemm344 Rumiii onu bi kaç kere yaptı şimdi kalkıyor uyumak için direniyor ben ayağıma alıyorum emziriyorum vs derken zorla uyutuyorum Şimdi mesela ayağımda az önce yatağına yatırdım kıyameti kopardı
Rumiii Mucizemm344 Ayakta sallanarak uyumuyor kızım direniyor o yüzden zorla uyutamiyorum çok zor zamanla Allah anneler yardım etsin 🤲🥺
Mucizemm344 Rumiii amin canım cidden çok zor 2 yal sendorumu herhalde arkadaşım öyle dedi kızı var büyük o dedi İyi bayramlar 🥰
Rumiii Minegg İnşallah uykusuda düzelir kendimi geçtim onun için üzülüyorum gece uyuması gelişimi icinçok iyi mahrum kalıyor 🥺