Cancu1616 3 aylık bebeğim var emzirdiğim için doktorun yazdığı ilaçları kullanmıyorum . Sonuçta zararı yok desede süte geçiyor. Ürtiker kurdeşenden kurtulmak için neler yapmak lazım
Merveouz Cancu1616 bende kurdesen olmustum ve emziriyordum ilac icmedim fakat 6 tanr igne vurulmak zorunda kaldim 6saat boyunca bebeğimi emzirmedim ve iğneden 2 saat sonra sutumu sagip döktüm bence ilaclarino kullanmalisin yoksa gecmiyor Tez zamanda gecirsin Rabbim inşallah
Eminos Cancu1616 instagramda emure var onu takip edebilirsiniz o da su anda urtiker atlatiyor bayagi siddetli geciyor hemde
Yesilinci merhabalar, şuan emzirmiyorum ancak emzirdiğim dönemde kurdeşen çıkarmıştım doktorum çörek otu yağı içmemi söylemişti. Çok hızlı etki etti tavsiye ederim
Cancu1616 Yesilinci çörekotu yapını nasıl kullandınız günde kaç kez aç mı tok mu birde hemen başlayım bende
Zarife94 Bende geçirdim 2 sene geçmedi kullanmadığım kortizon igne ilaç kalmadı en sonunda aktarın birisi yemeklerimi zeytin yağ ile yapmamı söyledi 6 ayda bisey kalmadı keki pogocayi Bile zeyti yağ ile yaptım margarin ayçiçek yağ kesinlikle yasak
Cennethurmam_ Bende ürtiker oldum çok hızlı yayılan bir şeymiş bende takip ediyorum emureyi moralim sıfır bayramda yüzüme de attı ne yapmamız gerek ya çörek otu yağıda hep kullanan biriyim ben evimde hep olur içtim de ama geçmedi 🙁