Ahadensar25 3 ay 18 günlük bizim kızda aynı dertten muzdariptim meme reddi had safada idi hatta yanlış yapıp mamaya bile başladım. Neyse kestim şimdi allahtan. Şöyle buldum çözümü beyaz gürültü yada süpürge sesi açıyordum emmediği zamanlar çünkü çığlık çığlığa ağlıyordu memeye gelince önce kucağıma yatırıp seslerle sakinlemesini bekliyordum sonra memeyi teklif ediyordum ve uyumudan önce yada sonra emziriyordum o zamanlar inatlaşmıyorlar. böyle böyle aştık şükür reddi. Bu süreçtede sütüm azalmasın diye gece yenidoğan bebek gibi iki saatte bir emzirdim.hemde gece emzirmesi daha faydalı kilo aldıran o.
birde aslında benim doktorum 4 saate kadar aç kalabilir bu ayında bebekler 5 ile 10 dk arası emerler çeneleri kuvvetlendiği için demişti anlattığınız normal bir durum bence, kilo alımı iyiyse çişli kakalı bezleri 5 6 yı buluyorsa özellikle idrarı berrak sarıysa sütünüz fazlası ile yetiyordur emin olun motive edin kendinizi☺️ bırakın kendi isteyince verin yoksa inatlaşıyorlar. uyumamasını ona bağlamayın eğerki ayına göre uyanıklık saatlerini ayarlayamıyorsanız ondanda olabilir, güvende hissetmediği için kısa uyuyabilir ki uyku rutini yoksa neyle karşılacağını bilmeden pat diye uyutmaya çalışıncada uyumuyorlar alışkanlıkları seviyorlar. Aynı sıra ile aynı şeyleri yapın uykudan önce hep. Uzun oldu biraz hakkınızı helal edin🙏🏻