Nurcan0 Ya tüllerimde güneşliklerimde yıkayınca aşırı kırışıyor. 1 metre değil 2 metre değil. Ben hangi birini ütüleyecem ya offf çıldıracam. Kırışmaması için çözüm önerisi olan, bir yöntem bulan var mı
yerlersenietipuf Nurcan0 daha dün ablamla konuştuk bunu. Kac derecede yıkıyosun dedi 60 dedim perde 30 da yıkanır 60 derece çok sıcak olduğu için kırıstırır dedi. Salon perdem kırışık asılı duruyo ütülemedim de 😅
Melek_annesi_06 Nurcan0 yıkarken dereceye dikkat edin birde sprey var ütü gibi nerdeyse sıkıp hızlı şekilde elinizle düzeltince baya güzel duruyor ütü gerektirmiyor olmazsa onu deneyin 💐
Deletedmom_75 Nurcan0 sikma devrinimi yüksek tutuyorsunuz normalde kırismaz 30 derecede yıkandığı zaman benim ki ütülü gibi çıkıyor
Denizoglan Nurcan0 30 derece düşük devir yıkanır babam eskiden perdeciydi bir perdeyi bir kere ütülersen hep ister der o yüzden yeni perde alana kadar sizin başka çareniz yok belli ki
Nurcan0 yerlersenietipuf ya bende sinirlendim astım öyle eşimde gördü hepsini çıkardı ütüle dedi. Oturup ağlayacam valla bir sürü perde nasıl ütüleyeyim hepsini
Bety 30 derecw 600 devirde yıkıyorum çok sıcak olmamalı ve çok sıkma ayarını düşürmeli yıkarken ben öyle yapıyorum hiçte ütülemedim 4 yıldır maşallah diyeyim de unuturum falan 😅
Nurcan0 Bety maşallah. Ya bizim ev sobalı perdelerim is olmuştu yani artık renk değiştirmişti. Mecbur yüksek ısıda yıkadım onlarda kırış oldu tabi 😢
gulcincelebi_ Melek_annesi_06 Ay yok anam ben aldım hiçbir işe yaramıyor anca koku veriyor kokusu da güzel değil zaten sonradan kötü koku kaliyor yumosun sprey diyorsanız eğer
Nurcan0 Deletedmom_75 600 devirde yıkıyorum ama evim sobalı perdelerim is olmuştu renk değiştirmişti yani yüksek ısıda yıkamadam asla geçmezdi
Bety Nurcan0 anladım canım yüksek ısı değilde bulaşık tableti çamaşır sodası toz şeker deneyebilirsin maalesef 1 kez kırışınca hep ütü istiyor ve hemen asıyorum makinanın başında bekliyorum neredeyse
Deletedmon_65 Nurcan0 sıkma devri yüksekse kırışır biter bitmez asmanız lazım yoksa kırışır hiç başıma gelmedi bu zamana kadar hiç ütülemedim kırışıklık olmadığı sürece.
Deletedmom_75 Nurcan0 yani baya kiristiysa sanmıyorum düzeleceğini l, kizim annemin tulumu yikanirken 90 der ceye almış utulenmeden açılmamıştı 🥲
Ezgigokce Nurcan0 Benim de başıma gelmişti. Bir kere yüksek ısıda yıkayıp yapısını bozdunuz bundan sonra ütü dışında artık düzelmez.
Asyaveannesi04 Nurcan0 perdeyi makinaya atmadan katlıyorum uçlarından güzelce ve 30 da yıkıyorum makinanın perde ayarında hiç kırışmıyor, perde ütülediğimi bilmem bu kadar işin içinde birde onunla uğraşamam🤦🏻♀️😅
4ocukannesii Nurcan0 makinanın perde programinda yıkıyorum ben program yoksa sentetik seçim yaparak soğuk yıkama veya 30 derecede terciy ediyorum daha az kırışık oluyor