NeriTugba Cmremm viking markasının çok amaçlı temizlik spreyi var pembe renkli bi ürün lekelerin üzerine sıkıp 5 10 dk bekletip makineye atıyorum ve sonuç mükemmel. Bitkisel içerikli herhangi bir sorun yaşamadım.
Alperenin_Annesi43 Cmremm Domestos leke çıkarı mor şişede sadece migrosta var on numara leke cikartiyo
Sehers Lekeyi o an sicak suda citileyip akitin sonrada sıvı Kosla leke cikariciyi lekenin ustune döküp kapağının tersiyle surtun ondan sonra makinaya atın ne leke olursa olsun çıkıyor yemek kaka kusmuk yağ hersey çıkıyor. Leke kurusa bile dediğim gibi üstüne döküp kapağıyla surtun yine çıkar. Deterjan gözüne koyunca hic faydasi olmuyor ben hem lekenin ustune dökerim hem koslanin kendi kapağına koyup çamaşırların ustune koyarım. Hic leke kalmaz çamaşırlarda
makbulegul Kizlar bende denedim e bebekteki baby me leke cikariciyi ve nukun leke cikarici spreyini emziriyorum ama ben sut lekesi ve kakasi cikmiyor napcam bilemedim hep bi izi kalıyor sari lekesi kaliyor bizim kullandigimiz deterjanlari kullansam bebege zarar verirmi acaba ?
Cmremm Teşekkür ederim herbirinize , peki bir kaç aylık lekeleri çıkarır mı bu ürünler denediniz mi hiç ?
Asyas Dln en son bende öyle yaptım ama olmadı elma lekesi ☺️ Tekrar bir kere daha deneyeyim çitilediysen sonra hemen makinaya mı atıyorsun
Dln Asyas aynen.bizim evde hic camasir bitmediginden 😁😁😁 kizimin muhakkak camasirlari oluo atiyorum kisa program 40 derece.mis
Bisaniyebakarmisin Drlarin ameliyata gireken giydiği onlukler var ya onlardan yaptirsan özel, hani sirttan iplo, kollar geçirmeli . Onlardan yapsan pratik hemen giydirip çıkarsan olmaz mi ? Böylelikle boyundan baglamali olmaz .
Cmremm Valla her yolu denedim sıkıya gelemiyor kızım şapka bandana toka hiç birşey taktırmıyor çıkarıp atıyor 🤷🏻♀️ Ağlamaması lazım morarıyor ağlayınca oyüzden bende üstelemiyorum. 4aylıkken açık kalp ameliyatı oldu 🥺
Cmremm Merve1705 bugün dediğiniz ürünü a101den aldım ve kullandım çok eski lekeler olduğu için 100% çıkarmadı ama lekenin 90% nını çıkardı . Üzerinde eski lekelerin çıkmadı için birkaç kez kullanmak gerektiği yazıyordu. Teşekkür ederim size ❣️
Merve1705 Cmremm me demek aklınızda olsun kirlendiği an hemen döküp çitiliyorum anında müdahale hayat kurtarıyor 😊
Annebihatun Cmremm yetişkin deterjanı ile çıkartıp sonra bebek deterjanı ile yıkayabilirsin. Ama bence boşver lekeli kalsın bebek o olacak yani :)))
Efuli5367 Cmremm makinaya atmadan önce beyaz sabunla çitile hiç bir leke kalmıyo. Bnde aldım baby me leke cıkarıcı ama hiiiiç bi işe yaramadı
Cmremm Beyaz sabunu deneyeceğim. Kosla iyi güzel ama 3-4 kez durulamama tağmen kızıma alerji yaptı benim ellerimde şişmişti ama ben kendimi önemsemedim. Kızıma kıyafetleri giydirdikten sonra balon gibi şişti her yeri🤦🏻♀️🥺