Seymadrn94 Kızımın uyku saatleri düzenliydi. Gündüz ve geceleri belirli saat aralıklarında uyurdu. Fakat 3 4 gündür uykuya direniyor. Ağlıyor uyumak istemiyor. 10 dakikada uykuya dalıyordu. Şimdi 1 saati buluyor. Alt dişlerini yeni çıkardı. Atak dönemi değil diye biliyorum. Sizce nedir yaşayan var mı?
mrsjale Seymadrn94 merhaba iki gün önce açmışsınız postu ama merak ettim kızınız aynı mi hala benimde oğlum 6 ay 20 günlük çok uykusu geliyo ama uyumuyo ne ayakta uyuyo ne memede herşeyi denedim kendi kendine yorgunluktan uyudu akşam artık tüm gün sadece 1 kez uyudu 😔
Merhaba05 Seymadrn94 6 ay 18 günlk zor uyumaya başladı tam düzen oturttum diyodum gece uykularında 2 saat sonra uyanıyor. Gündüz uykuları 30-40dkkaya düştü. Nasıl olcak böyle bilmiyorum🤦🏻♀️
Minigim38 Seymadrn94 6 ayligiz 5 ay 25 günlükken başladı bizde de uyumak istemiyor, uyusa bile hep 30 dakika uyuyup kalkıyor. Dişimiz yok henüz bide 6. Ay aşısı vurulacak her aşıdan sonra atesleniyor daha çok huzursuz olacak🤦♀️🤦♀️
-Manolya- mrsjale 6 ay 20 günlüğüz bizde aynı şeyleri yaşıyoruz ağlıyor resmen uykuya gecerken. Gece de saat başı kalkiyor nerdeyse
FatmaKk mrsjale benimde 6 ay 21 günlük 6 aylık olduğundan beri öyle gündüz gece uykularında uyutmak 1 saati geçiylr ama uykusu var çok direniyor
mrsjale Seymadrn94 oy kıyamam ya neden böyleler bu dönemde acaba atak da görünmüyor ama hiç bu kadar uykuya direndiği olmamıştı gözleri kıpkırmızı şişti hep , size de kolaylıklar diliyorum
mrsjale Seymadrn94 alt iki dişi çıktı üst damakta şiş baya patlaticak o disleride galiba sizin bebeginizin dişleri çıktı mı
mrsjale -Manolya- benimki de öyle gece sürekli uyaniyo zor uyutuyorum bildiğiniz uyumamak için katıla katıla ağlıyo ama uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oluyo. Baktım hatta simdi netten atak haftasina gitmişiz 14 gün sürecek ve bugün 1.gün diye hesapladı ama oğlum 3 gündür çok huzursuz 🥺
Yeniannebirisi -Manolya- biz 3,5 aylığız doğduğu günden beri bu şekilde ya önerisi olan lütfen bana da söylesin uykusuz çok zor oluyor
Akipk 6 ay 10 günlük kızım 10 gündür uykuya direniyor,3-4 gündür iyice bozuldu uykular,bi de diş gelecek heralde dünden beri çıldırdı,huniyi takmama çok az kaldı🫠
mrsjale Seymadrn94 onlar içinde çok zor bi dönem dış dönemi bizler içinde sağlıkla büyüsün yavrularımız
ElifDurucuk 6 ay 27 günlük kızım, durumlar aynı. Şu an saat 4 ve 3ten beri uyanık. Zaten bu saate kadar da saatte bir uyandı🤦🏼♀️ 6.ayda uyku gerilemesi oluyormuş sanırım ondan böyleler. Uykusuzluğa da tamamım da artık, şu bağırarak ağlamaları olmasa 😅
mrsjale ElifDurucuk gecenin ikisinde o ağlamalar maruz kaldık sebebini bile bilmiyorum ağladı ağladı yoruldu uyuyakaldı kucağımda 😊
Seymadrn94 ElifDurucuk sizin ne zamandır böyle. Acaba ne kadar sürüyor. 4.ay uyku gerilemesini daha yeni bitirip rahatlamıştık bi de bu başladı
ElifDurucuk Seymadrn94 bizim de aynı, tam rahatladık düzen oturdu derken bu başladı. 6.5 aylıkken başladı, iki haftadır devam ediyor 🤦🏼♀️